Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Liten & Galen - 6 februari 2009 22:21


.....emot en härlig fredagkväll ;)


Tjejerna slocknade tidigt efter snöbollskriget och pulka åkningen i morses ;) Inte nog med vinterlekar vi har ju haft finbesök oxå. Milton och Love kom tidigt och stannade hela förmiddagen. Sen dök mormor och dom skäggiga upp lagom till långpromenaden och fikan ;) Mendans vi va ute och gick satt morfar, farsan, Miton och hans far kvar framför brasan och skvallrade. Love stannade oxå hemma när vi andra gick på kisstur, Galen hade nämligen drppat ljuvliga dofter av sig själv i hans vatten så han va helt betagen av kärlek och orkade inte följa med ;) Gamle man ja vet att dom små kan förvrida sinnet på en så det e helt förståligt!


Nu har vi satt i oss en hel påse ostbågar phuuuuuuuuuuu, om magen putade ut innan e det inget mot va den gör nu


Tass från ballongen

Av Liten & Galen - 6 februari 2009 15:57


Yehaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Ledighet och snö ;) kan det bli bättre. Tjejerna ränner som dårar runt tomten, dom älskar att plöja bland snöflingorna.


Milton kom förbi på besök idag. Jippiiiiiiiiiiii, de e alltid trevlig med den lille på besök.

Pulkan va naturligtvis med nu när marken är inbäddad i mjuksnö :)

Ni skulle ha sett honom i dom riktigt branta backarna :D tur att den vita nederbörden dämpade fallet något. På de ställen som va lite toma på snö gjorde jag en insats och dämpade fallet för den lille. Galen hjälpte mest till att puppa ur homon ur pulkan och när den va tom tog liten över rodret ;) de e härligt att se tjejernas samarbete.


Väl inne i värmen mös småttingarna i soffan medans lunchen puttrade på spisen. 

Liten & Milton försöker få över bilderna från promenaden till tv:n. En del tuffa vurpor 0ch snöbollskrig plåtades. Jag återkommer lite senare med bildbevis (om dom nu lyckas öerföra).


Tass 


Ovido - Quiz & Flashcards