Alla inlägg den 30 augusti 2009

Av Liten & Galen - 30 augusti 2009 20:32

De händer så mycket här hemma med vildarna så jag hinner ju inte lägga mig vid tangetbordet och koppla av.


Först ikväll e dom lite dämpade (av olika anledningar). Galen och jag har spenderat HELA dan i hundgården grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Medans morsan och Lillis har roat sig på bruks sm. Illa att inte hela familjen fick följa med. Liten träffade en massa roliga typer bland andra schäfer-slyngeln Challe som hon har ett extra gott öga för och det kan väl va ok att mysa lite med honom han delar ju lya med en coooooooool-plattnos!


Galens morsa Akita va och stilade på gräsmattan. Hon betedde sig som en riktig primadonna och lämnade plats till andra förmågor så de oxå fick glänsa i stjärnornas glans! Du e BÄST KITA!


Galen har en del att leva upp till om hon skall kunna axla sin mammas toppnivå! Min nivå spräker hon lätt om hon lyckas bli uppflyttad till lägre eller tar ett 1:a pris i Lkl 2 å om jag har sniffat rätt kommer rödluvan att klara båda ;) Så de kan hon ha som ett del mål om morsans meriter känns lite hard to reach.


Men innan den lilla malinuttan kan gå ut och kämpa om ära och berömmelse måste hennes svans föramning lägga sig................ Våran TOK morsan badade töserna nåt så intesnivt igår efter att de inhalerat lite human-siht som dom luskade fram i skogsbrynet på vår lilla morgonrunda :D :D :D :D :D Å efter en super kylig dag i hundgården har den goaste malinuttan åkt på vattensvans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (de kan ha något att göra med hennes morgondopp i träsket) men de känns bättre att skylla allt på kärringen som borde ha bätte (omvårdnad) koll på oss.

Tass så länge!

Ovido - Quiz & Flashcards