Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Sammanfattning..........

Av Liten & Galen - 30 december 2008 22:14


.......av 2008


X Började 2008 med att äta gårdagens rester ;). Oxfilé och potatisgratäng, tänk om alla dagar bjuder på sådana delikatesser.


X Fick en chok i februari när en nästan befintlig gnagare (Liten) invaderade vårt lugna hem. Farsan och jag surade i en månad :(


X I slutet av april startade jag & Baileys en fightclub, superkul!!!!!!!!!!!!!!! Men mormor som vi (jag & Lillis) bodde hos förtillfället förbjöd oss att hålla på med arrangerade slagsmål för resten utav våra liv. Så vi fick börja spontaslåss istället.


Liten stal uppmärksamheten från mig hela sommaren som vi spenderade på östkusten. Min polare Jenny & hennes tjejr i oskarshamn tror jag avgudade/avgudar mig mest trots Litens charm.


X I juli åkte Liten på kollo till Floda (med Love & co) medans jag stannade hemma och åt kanelbullar med farsan. Morsan va i stockholm och studerade vänstersvängar????????????????


X När hela familjen äntligen blev sammansatt igen bestod den av ytterligare en TERRORIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


X Stackar Liten blev påtvingad sitt första vänstervelande i borås, Hon kom hem med Guld ena dan och brons andra dan???? Kan hon verkligen försämras så över en natt?

 


X Sommarens jävla flygfän använde mitt vackra tryne som landningsbana!!!!!!!!! Inte nog med att jag blev stungen, borelia blev jag begåvade med i samma veva..... Måtte de inte bli vinter snart!


X Förnedrad och plågad, nån stal mina juveler............. Fy jävlar va ont det gjorde.

Tur att lillis ligger nära, så jag inte behöver känna mig ensam.


X Galen bevisar att hon tillhör släktet brukshund ;)

Glad mor=gott resultat. -Duktig Galen


X Milton försöker få upp liten till lydanskalss 2, Lycka till killen!


X Tiden går fort, mina odrägliga syrror börjar fatta vem som regerar!


X Liten blir stor..................Jisses redan 1-år gammal!


Snipp sanpp slut så va året nästn slut ;), ovanstående meningar beskriver vårt liv ur min mening rätt bra. 2008 har varit ett kanon år. Kan hända att jag gnällt en del på töserna, men dom e fantastiska. Jag vågar inte säga det högt för då får dom alldeles för höga tankar om sig själv. Ja hoppas verkligen att 2009 kommer att bjuda på en massa trevliga överraskningar (inga fler familjemedlemmar bara).


Gott slut på er alla, vi syns nästa år


 
 
Ingen bild

Yazz

30 december 2008 22:24

Gott slut och Gott nytt på dig, gamle kloke Wilse! Detsamma till de två gulligaste tjejer jag vet.
Snart måste jag få bjuda upp till dans, kanske på långgrunda vikens is eller strand. För visst var det väl mysigt där!? Varm choklad och kanelbullar i pausen kanske vore nå´t? Inbjudan står fast, kolla bara med parentesen om det finns en ledig dag. Skäggen kan väl också komma med, tycker jag.

 
Ingen bild

Wicca

31 december 2008 02:06

Gott slut och Gott Nytt År till er också. Matte håller mig kvar i Skåne över nyår, stillsamt lär det bli något har tydligen hänt med mattefar.
Hoppas att vi ses när vi kommer tillbaka upp till civilisationen igen ;).
Voff!

 
Ingen bild

Bosse & Troja

31 december 2008 09:40

Gott nytt år önskar vi på Glasberget hela familjen Andersson / Påhlsson.
Massa kramar från oss!

 
Ingen bild

Love med familj

31 december 2008 10:14

Akemashite Omedetou Gozaimasu!

 
Ingen bild

Baileys

31 december 2008 10:29

Tjabba Wilse.Ja du min gamle vän,Detta år har gått väldigt fort.Se bara på små tjejerna vad de har vuxit,jag minns sommaren vi har bakom oss när den "LILLA" gula kom ner till Vallda & "farsan" skulle ta hand om henne när en del av er familj var i 08-området,Jag fick mig många goa skratt,när "farsan" FÖRSÖKTE inhägna hela j...a tomten!För lilla Galen icke skulle rymma.Vad han än gjorde så var hon strax på andra sidan inhägnaden.Hur som helst Wilse det har varit ett händelserikt år,"lillbrosan"han har ju vissat att han kan om han vill ute på tävlingsbanan. HA NU ETT GOTT SLUT & ETT GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA FRÅN OSS ALLA.

 
Sanna

Sanna

31 december 2008 11:18

Gott slut och gott nytt önskar vi er också!
Hoppas att 2009 blir ett lika bra hundår som 2008 - nä, bättre :-)

http://www.allie.webgain.se

 
Ingen bild

Love

31 december 2008 13:16

Hejhej,

Jo du min vän, dem små liven som gärna äter fisk, är inte utbildade nog för att förstå vad vi önskade er i förra inlägget.
Här kommer därför ett förtydligande:
Det betyder Gott Nytt År på japanska!



Akemashite Omedetou Gozaimasu!


 
Ingen bild

Jenny å brudarna

31 december 2008 14:05

GOTT NYTT ÅR Älsklingar.

Å små tokar och allt va ni är, snart smäller de, men de e inte farligt jag lovar. I vår familj innebär smällarna att de bjuds på stora Suggöron å glass till höga toner av galet hög musik i stereon.
Å gutt de lät med gårdagens käk i morgon, de ska vi tigga om tills vi får de.
Ha de bäst tills vi hörs igen, saknar er.
Brottarkramen till dig grabben hela dan. Å stor bus kram till Galen å mys på armen mys till dig Liten å stora Pussen till er alla.
Kram från Brudarna på östkusten

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liten & Galen - 24 oktober 2011 21:37


De e skönt med veckodagar, för min del betyder snyggvila hela dan      På helgerna fixas och donas det så mycket att jag blir alldeles svettig. För några veckorsen va det titeljakt med lillsyrran IGEN!!!!! Jag hade turen att va med morfar hela da...

Av Liten & Galen - 29 september 2011 20:13

Tänkte dra ut och lirka lite hummer............................... men de finns tydligen andra dårar som håller på med sånt.     Jag valde att joina Julia i helgens förberedelser istället    Gammeltanten har många strängar på sin lura ;)   ...

Av Liten & Galen - 19 september 2011 21:50


Goaste Wilse hade firat sin 11 födelsedag om han varit med oss idag, men vi behöver inte deppa för det.   TÅRTA står på menyn TACK MORSAN, man kan väl ha kalas på flera ställen ett här och ett i himlen              GRATTIS VÅR ALLRA KÄRAST...

Av Liten & Galen - 15 september 2011 21:14

Ojojojojoj grannarna borde känna skräck   Jag kan nämligen åstakomma en hel del på egen hand.   Till min hjälp har jag lillsyrran, hon kan bitas galet bra hon med.   Sov sött om ni vågar! ...

Av Liten & Galen - 9 september 2011 23:16

I allra högstaste grad    Ja å pip hade det mysigt som satan nere i källaren tills.......   .........min psykosyrra G kom och förstörde allt GRRRRRRRRRRRRRRRRR. Hämden kommer definitivt inatt eller imon -WATCH OUT SIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

Ovido - Quiz & Flashcards