Alla inlägg den 8 april 2009

Av Liten & Galen - 8 april 2009 22:02


När tanten kom hem från jobbet idag bar det upp till hundklubben, min yngsta syrra e nämligen anmäld till tävling................. Och i vår familj tävlas det för att vinna (vem fan minns silvermedaljören????????)


Galen skiter nog i vilket bara hon får vara med e hon nöjd, men morsan har lite högre ambitioner. Jag och lillis låg och kikade från bilen och det såg rätt skapligt ut. Lite missar här och där men överlag skötte sig gulingen riktigt fint. Att hon inte kan ställande och apporteringen kan bero på att morsan glömt att berätta för henne att det ingår i rockey klassen!


Men på väg hem från hundklubben kom jag på andra tankar........... De e en del paddor ute på vägarna så här års och jag tror/trodde inte att VI tycker illa om dem? Men nu vet jag inte längre, morsan siktade verkligen på dom små gräna godingarna!


Det finns det tre möjliga förklaringar 1: Kärringen glömde att tvätta glasögonen från lera och såg inte grodorna. 2: Hon tycker att de små gröna slemdjuren passar bättre livlösa. 3: Av ren ilska, frustration hade hon ihjäl dem?


                                            

Jag fick det lätt till ett helt dussin platta små liv som något av bilens däck masakerat.......................... Imon skall vi till en annan hundklubb, och om grodorna runt om aletrakten läser min blogg så uppmanar jag dem verkligen att hålla sig i skogsbrynet i morgon kväll. För annars har de nog sett sin sista soluppgång!


Tass



Ovido - Quiz & Flashcards