Alla inlägg under april 2009

Av Liten & Galen - 23 april 2009 21:24


Om nån har ett gäng öronproppar över kanske ni kan dela med er till mig..........

 

 Tjerjerna övar nämligen intensivt på en duett!!!!!!!!!!!!!!!!


Tass

Av Liten & Galen - 20 april 2009 21:24


Jaha då va det måndag igen.............. Farsan kom hem tidigt från jobbet idag och tog med oss på en tur genom "våra" marker. Bussan hade han med, men inte ett enda villebråd stötte vi på. Det kan vara så att lillis rykte har gått före henne och rådjuren låg säkert och tryckte i nåt hål!


Inte nog med att vi är onda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Somliga tycker tydligen att vi e rackarns snygga oxå :D Vi följde morsan till hennes jobb för några veckor sedan och då fick e kille med kamera syn på oss...........



Och jag håller med, vi är verkligen OUTSTANDING.


Liten fick lite egen tid, jag tror att killen va rädd att sällskapshunden skulle förlora sig i oss "RIKTIGA" hundar.

Å hon e inte så pjåkig ensam heller. Och när vi är ur skärpan kan man nästan ta henne för en dobermann (en kuperad alltså) :)

Tass





Av Liten & Galen - 19 april 2009 21:38


Att familjens minsta inte väger mer än 4 kilo!!!!!!!!!!! Som brukshund måste man genomgå vissa tester för att få tävla, och lillis vill ju inte erkänna för sig själv att hon e en SÄLLSKAPSSHUND. Så efter mycket tjat och gnat gav morsan med sig och anmälde henne till en mentalbeskrivning.


Å jävlar va AGR hon blev, ja trodde aldrig att den lilla råttfångaren hade ett sådant temprament. GRINIG e hon ju titt som tätt men ARG!


Hur som hon gick i genom hela banan utan att bita någon, tummen upp för det. Men både morsan och jag e rätt glada över att argbiggan inte väger mer än 4,3 kg.


Efter hennes bedömmning åkte småttingarna hem och mös i sjön!

Galen verkar visa Yazz sin plats!

 

Hon verkar nämligen asnöjd med sina egna vattentrix ;)


Fast sällskap e nog rätt trevligt ändå!

Lakritz va modig nog att ge sig ut på öppet vatten.


Tjejerna kollar hans status innan det e dax att ge sig ut på lång simning igen.


Liten blev insperared av skägget och funderar på om det är till räckligt varmt för ett dop.


Hon har svårt att bestämma sig.


Men efter Galens hjälp behöver hon inte fundera mer :D Hon tog inte ut sig helt på dagens MH för hon kom upp med en jävla hastighet!


Idag kom flodas lillhuse på besök, han berättade att han skall få hen en liten valp om två veckor ;)

Sötnos!!!!!!!!!!!!!!!! 

Verkar vara en behändig valp, jag har bara sett bilder i vilande tillstånd.


Jag gav honom iallafall förslaget att han skulle sova över så han får känna på hur det är att bli väckt tidigt av en Liten puss. Han tackade givetvis för inbjudan, så vi skall strax hoppa i säng för att se vad morgondagen har att bjuda på!


Tass

Av Liten & Galen - 17 april 2009 00:30


Jag har inte haft ork att skriva bara, gammal man gör så gott han kan. Och jag vågar inte ge över ansvaret till Liten för då e jag rädd att hon kommer lägga belag på datorn!


I måndags va den tokiga på kennelträff, ett helt gäng krokiga individer samlades för att skryta...................... Och dagen flöt på bra vi (jag och lillis va hemma med farsan och meckade med hojarna. Tyvärr slutade Galen med att smaka på en liten valp............... Typiskt att en krokig hund inte kan uppföra sig ;)


Annars har veckan varit lugn. Och till helgen väntas äventyr...........


I´ll be back


Av Liten & Galen - 11 april 2009 18:09


Till alla vi känner!


Startade dagen med en tur till sjön för vårens första dopp. Härligt!

Liten höll sig i undan, honvågade inte komma nära vattnet går man vid kanten finns det en risk att ,man blir blöt. Galen där emot gjorde sina dagliga race både i och utanför vattnet.


Jag valde att starta lite lugnt, de e ju ingen högsommar direkt.

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr den lilla gula har ju skyddande päls så de e klart att hon inte fryser!

Galen blev impad av mina skuggtrix , och va tvungen att testa själv.

Vi fick lite bråttom så nån längre tur i vattnet blev det inte. Vi fick nämligen en ibjudan från lillhusse i floda förra veckan, å en härlig påsklunch tackar man ju inte nej till :)


Nu e vi hemma igen mätta och belåtna, om en timme eller två blir det påskmiddag så jag får lägga mig en stund och sträcka ut magen så jag kan trycka ner lite mer ägg vid nästa måltid.


GLAD PÅSK!

Av Liten & Galen - 9 april 2009 22:44


Jag får nog ta och förklara mig lite! Galen e ANMÄLD till tävling, hon har alltså inte startat ännu! I början av maj skall debuten klaras av ;) Och det blir lydnad, hon har snart åldern inne för att leka med dom stora pojkarna i bruksvärlden men inte riktigt änn.

Jag kommer givetvis att hålla er uppdaterade om hennes bedrifter.


...............Jag va hemma hos Baileys och drog ett parti poker medans småttingarna tränade på sina lydnadstrix. Så nu kan jag och två nöjda töser dra oss tillbaka, vi måste ju vara på vår vakt när påskharen kommer smygandes!


Tass


Av Liten & Galen - 8 april 2009 22:02


När tanten kom hem från jobbet idag bar det upp till hundklubben, min yngsta syrra e nämligen anmäld till tävling................. Och i vår familj tävlas det för att vinna (vem fan minns silvermedaljören????????)


Galen skiter nog i vilket bara hon får vara med e hon nöjd, men morsan har lite högre ambitioner. Jag och lillis låg och kikade från bilen och det såg rätt skapligt ut. Lite missar här och där men överlag skötte sig gulingen riktigt fint. Att hon inte kan ställande och apporteringen kan bero på att morsan glömt att berätta för henne att det ingår i rockey klassen!


Men på väg hem från hundklubben kom jag på andra tankar........... De e en del paddor ute på vägarna så här års och jag tror/trodde inte att VI tycker illa om dem? Men nu vet jag inte längre, morsan siktade verkligen på dom små gräna godingarna!


Det finns det tre möjliga förklaringar 1: Kärringen glömde att tvätta glasögonen från lera och såg inte grodorna. 2: Hon tycker att de små gröna slemdjuren passar bättre livlösa. 3: Av ren ilska, frustration hade hon ihjäl dem?


                                            

Jag fick det lätt till ett helt dussin platta små liv som något av bilens däck masakerat.......................... Imon skall vi till en annan hundklubb, och om grodorna runt om aletrakten läser min blogg så uppmanar jag dem verkligen att hålla sig i skogsbrynet i morgon kväll. För annars har de nog sett sin sista soluppgång!


Tass



Av Liten & Galen - 7 april 2009 19:32


.............................. Ligger väl till pass ;) Lillskägget Lakritz agerade mentalsjukvårdare i helgen. Mormor har nämligen ingen koll på sina nerver, de e nog tur att människorna inte blir bedömda på korningsbanan. För mormor hade inte gått igenom med godkännt resultat. Både skotträdd och höggradigt nervös betyg -3.


Tur att jag tränant det lilla skägget så bra. Uppflyttninge e avklarad :D


Jag och tjejerna bugar och delger vårt GRATTIS!


Tass

Ovido - Quiz & Flashcards