Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Sköna söndag!

Av Liten & Galen - 7 december 2008 20:12


Tjejerna drog hemmifrån tidigt :) Jag och farsan klev upp och åt frukost med töserna för att sedan kika på snö sport på dumburken! En alldeles utmärkt sysselsättninge en tidig söndag.

 

Mycket spännade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas verkligen att dom vet vad/vem dom siktar på. Skidskytt?????????????? Kanske något som kan locka i mitt nästa liv?????????


Tjejerna kom tillbaks med mina skäggiga vänner och lussekatter :( kanelbullarna va tydligen slut, mycket sorgligt!


Efter fikan piffades hela trädgården till, vår dagisplats fick sig oxå ett lyft.


Skall bli riktigt mysig att spendera några timmar i en ljus-inhägnad. Undra om lamporna släcker sig när solen är framme??????????? Skall försöka hålla koll på det imon.


Galen har ägnat hela eftermiddagen åt att störa min vila.................... Måtte den gula somna snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Mormor hade med sig fina kvastar idag, ja vet att hon va i vallda igår men hon kan väl knappast ha plockat dem där????????????



Hur som luktar gott gör dom, och dom passar perfekt till vår nya röda matta.


Tass



 
 
Ingen bild

Baileys

8 december 2008 19:42

Tjabba Wilse.Visst har ni det fint i er hundgård,Där ligger Liseberg i lä!!Det märks att det närmar sig JUL.Häromdagen kom"farsan" hem med diverse godsaker från en bonde han känner,Du min gamle vän, du skulle sett julskinkan han hade med sig!!Han försökte få "morsan" att fixa till den samma kväll.NÄ,Nä,sa hon med en BESTÄMD STÄMMA.För när det gäller skinkan så brukar hon laga till den natten till julafton,För hon vet att "farsan" & jag icke kan hålla oss där ifrån.Så när den godbiten är färdig så där kl:2,3 på natten då får vi provsmaka.SNACKA OM TERRRROOORRR!!!Ja du min gamle vän den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det,men det vette F...N.Hur som helst kompis,ni kanske har det likadant hos er inför julstöket.Ha det nu gött. och så får vi hålla tillgodo med köttbullarna så LÄÄÄNNNGGGE!!VovVov.

 
Ingen bild

Love

8 december 2008 20:47

Hello,
Hoppas att, ja det blir väl farfar, får sin skinka inom kort. Ryktet säger att han blir som en ny människa, vi kan tydligen tigga hur mycket som helst av honom när han får sätta tänderna i ett gris arsle.

Ikväll skulle jag behövt din "bur" i floda, farsan kollar på is sporten där dem använder tandpetare och någon form av tugg ring.
Tur att hörseln har flyttat ut från mina gångar i huvudet annars hade jag fått ett ordentligt spel på honom, men det räcker att se hans kroppsspråk för att förstå att han inte är helt frisk när det gäller detta lag och sport han håller så kärt.

Tyvärr verkar det gå bra idag så det blir ingen långpromenad om en stund, men skit samma, han kommer ge mig kassler sen, så jag blir nöjd ändå.

Jag tänkte komma och hälsa på er en dag, hälsa och ha det gött tillsdess.

 
Josefin

Josefin

9 december 2008 12:46

Oh vilka fina vatten- och matplatser ni har! Matte blir mycket inspirerad och ska gå hem och sparka husse i baken så han gör något roligt han med till oss fyrfota, snickare som han är :)

Häsningar Kuba med matte Josefin

http://eydimork.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liten & Galen - 24 oktober 2011 21:37


De e skönt med veckodagar, för min del betyder snyggvila hela dan      På helgerna fixas och donas det så mycket att jag blir alldeles svettig. För några veckorsen va det titeljakt med lillsyrran IGEN!!!!! Jag hade turen att va med morfar hela da...

Av Liten & Galen - 29 september 2011 20:13

Tänkte dra ut och lirka lite hummer............................... men de finns tydligen andra dårar som håller på med sånt.     Jag valde att joina Julia i helgens förberedelser istället    Gammeltanten har många strängar på sin lura ;)   ...

Av Liten & Galen - 19 september 2011 21:50


Goaste Wilse hade firat sin 11 födelsedag om han varit med oss idag, men vi behöver inte deppa för det.   TÅRTA står på menyn TACK MORSAN, man kan väl ha kalas på flera ställen ett här och ett i himlen              GRATTIS VÅR ALLRA KÄRAST...

Av Liten & Galen - 15 september 2011 21:14

Ojojojojoj grannarna borde känna skräck   Jag kan nämligen åstakomma en hel del på egen hand.   Till min hjälp har jag lillsyrran, hon kan bitas galet bra hon med.   Sov sött om ni vågar! ...

Av Liten & Galen - 9 september 2011 23:16

I allra högstaste grad    Ja å pip hade det mysigt som satan nere i källaren tills.......   .........min psykosyrra G kom och förstörde allt GRRRRRRRRRRRRRRRRR. Hämden kommer definitivt inatt eller imon -WATCH OUT SIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

Ovido - Quiz & Flashcards