Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Liten & Galen - 5 mars 2009 22:13


Det skall bli kul att se Galen på morgonrundan imon :D


Tjejerna och ett par polare träffas varje vecka för att  få ordning på tanterna som ihärdigt släpar runt på dem!


Jag brukar sitta i bilen och fika (ljuga) med Bailan. Idag såg jag en sida av min yngsta syrra som jag aldrig sett förut ;) En av töserna som e med i lekis-gruppen är Ziri (samma hamster sort som lillis) och hon låg och skröt på platsliggningen om va hon hittat på innan det va dax för träningen.


Ziri brukar tydligen sköta sig hyfsat på promenaderna -kommer när hennes matte ropar, går fint i kopplet, e snäl mot mötande två och fyra beningar osv. MEN idag kom den lilla råttan på andra tankar :D Hon hittade en katt som låg och tryckte mitt i promenad stråket............ snäll som hon e bestämde hon sig för att gå fram och tjingsa. Å va gör det dumma kattskrället då????????????????????? Jo kattfan skriker -Ta mig om du kan då! Å lill Ziri backar inte för en utmaing utan drar efter med sina yttepyttiga ben i en jävla kareta -GO Ziri GO!!!!!!!!!! Hon må va snabb men inte lika vig som katten som fegt klättrade upp i ett närliggande träd. Och då bestämde sig Ziri för att ansluta sig till sin matte som satt och väntade lite längre bort.


Galen lyssnade med ENORMA öron, och berättade på väg hem att hon har planer på att dra efter ett av rådjuren som vi brukar passera på morgonrundan. För enligt Ziri va det asssskalas att dra på jakt :) och Galen verkar inte bry sig inte om vad det är hon skall jaga, bara hon får prova på jakten!

Jag återkomer imon med info angående charmtrollet!


Tass

Ovido - Quiz & Flashcards