Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Liten & Galen - 19 mars 2009 19:57


...va tiden springer iväg när man har roligt ;) Vi har självklart återhämtat oss från helgens partaj. De dröjer nog ett tag innan Jullan och Liten går på drickat igen :D


Här kommer en kort uppdatering av veckan.


I måndags va vi med farsan på jobb i området, jag håll i tåtarna, Galen släpade fylle och Liten agerade söt och charmade pensionärerna som följer farsans arbete till punkt och pricka.


I tisdags startade vi med en lååååååååångpromenad för att sen bli befriade från hundgården av mormor mkt trevligt. Jag fick mig en extra runda alldeles alena med mormor sen tog hon med sig tjejerna så jag kunde få lite lugn och ro. Lakritz blev överlycklig när töserna  kom på besök.

Nog har han glimten i ögat vår skäggiga vän!

 

Tjejerna faller ju som käglor i den ståtliga herrens sällskap.


Baileys flydde in i sovrummet med morfar :D


Själv låg jag hemma och mös med diverse pipisar.

Den här blåsfisken e en av lillis favo-leksaker. Men verkar den inte för stor för lillprinsessan????????????????????? 

Så då va det fixat ;)


I tisdagskväll fick småttingarna bekänna färg på träningsbanan. Liten skuttade mest runt och tjingsade på resterande polare som oxå va där. Så när morsan hämtade Galen va hon liksom på krigsstigen............... Den tokiga har ju lärt sig läsa tantens signaler och insåg snart att de va läge att vara superlydig, och gjorde allt som hon blev beordrad -DUKTIG TJEJ!


Gårdagen flöt på smärtfritt i hundgården (farsan vill inte ha me oss på jobb nåt mer så vi får va hemma). Kvällen avsltade vi med en nästan tvåtimmars promenad i trevligt sällskap av mormor, skäggen och Trojas matte UTAN TROJA de va trevlig att ha tvåbeningen med men de hade varit dessdå roligare att få ränna runt med pansarvagnen. Men de kommer väl fler tillfällen :)


Tass


Ovido - Quiz & Flashcards