Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Liten & Galen - 22 mars 2009 18:45


Sicken dag de har varit idag. Undebart väder, nybakade kanelbulla, ensam tid med farsan :D Vi (jag å farsan) har röjt på våra marker

medans töserna har varit och hejat på Lakritz och Frost som tävlat lägrekalss spår idag. Tyvärr så hade dom glömt att lägga pinnar i skäggets spår??????????????????? Mormor va så besviken att hon glömde lämna in en protest................


För Frosten hade dom varilt lite hyggligare och lagt ut 7 av hans 8 pinnar som han gladeligen lämnade till sin matte. Den 8 pinnen tror jag lillis knyckte för hon hade med en x-tra hem idag! Max betyg på en amatör tävling (allt som inte är i elit klass räknas till amatö verksamhet) är 600p och Frosten skrapade ihop 537,5 å de e ju inte så illa pinkat ;)


Innan människofolket åkte till sundsby säteri för att frossa i gottigheter lekte Galen, Liten, Lakrtiz, Frost, Yazz och Tulo av sig på tjörns härliga vidder. Men töserna va inte riktigt nöjda med den lilla rundan så dom gaddade ihop sig och tvingade med tanterna och killarna på en lite längre runda längs vildmarksleden.


Ja å farsan hade fortfarande hur mycket som helst att stå i så jag avstod från lervällingen.


Frost visade ungdomarna vattnets härliga livsglädje. Verken Galen eller Lakritz va sena på att testa dess underverk.

Och snart insåg de håriga ingen anledning till att använda spången när man kan ta sig fram bredvid :D

Liten där emot håller sig på så torr mark så länge som möjligt.


Lillis försökte komma upp sig något men den tokiga tog över direkt, mini får helt enkelt styra med sitt skarpa sinne.


Nu nalaks kanelbullar och mys framför brasna så jag smiter dit!


Återigen stoooooooooort grattis till Forst och hans mor ;) Lakritz får samla nya krafter inför bollebygd och hoppas att dom placerar ut hans pinnar där!


Tass

Ovido - Quiz & Flashcards