Alla inlägg under mars 2009

Av Liten & Galen - 14 mars 2009 19:05


Mor och far skall ut på galej i kväll så jag har bjudit in grannarna på lite partaj.


Vi har redan börjat förfesten här hemma och de som väljer(vågar) att komma är givetvis välkomna när de har lust!


huuummmmmmmmm undra om de här kan va nåt för lillfisen?


TYDLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag har ju självklart sett till att förse mig själv med de gottigaste benet som fanns tillgängligt.


Galen e inte så plåkig, hon näjer sig med vad som helst ;) Startade med lite ludd från bädden för att sen gå över på honungsbenet.


Ungdomarna har varit ute och letat pinnar i skogen hela förmiddagen så de kan behöva röja av sig till lite rammstine på högsta volym. Farsan hade inte protesterat om han varit hemma men mor blir tokig om vi spelar HÖGT när hon e i närheten.


Jag övervakar tösernas spårarbete från min nyvunna tron ;)


Nu ekar Du Hast hela vägen till Dennistorg så jag får nog styra upp mina små syrror lite grann.


Tass

Av Liten & Galen - 13 mars 2009 20:48


NU har jag äntligen sluppit ur morsan järngrepp ;) Och har återfått alla mina förmåner............... (kanelbullar och datorn).


Orsaken till mitt staff e inte så allvarlig (beroende på vem som tillfrågas), jag har fått töserna att rucka lite på gränserna :D Det började i tisdags med att Galen tog sitt mod till fånga och va borta en stund på morgonrundan 40 minuter har man väl alltid till övers?????? Morsan bytte ansiktsfärg ett par gånger från vit till likblek till rosa till högröd för att sen inta en lila ton innan hon återfik sin normala vita ton. ;)


Sen har jag övertalat lillis om att de e helt onädigt att rasta sig utomhus när vi har fina mattor nere i källaren. Å lydig som hon e följer hon givetvis sin äldre, kloke brors råd :D :D :D Morsan fattade ju att de va ja som fått töserna till sina nya illdåd och där av mitt straff.


Men igår fick jag tillbaks min frihet och de va ju tvunget att firas med lite snöbollskrig :D

Ja vet inte om Liten uppskattade att agera target???????????????????

men hon va enastående som bollplank :D


Galen passade även på att öva på sin tacklings tecknink på familjens minsta


och jag min på den mellersta!!!!!!!!!!!!!!


sen kom jag på att de va lika bra att ta båda på ett bräde,

men dom små jä-larna smet.


Nu skall det strax dukas till fredagsmys så jag avslutar innan jag får fullständig skrivkramp. De vore ju synd att gå miste om ostbågarna pga av nageltrång!!!!!!!!!!!!!!!


Tass

Av Liten & Galen - 11 mars 2009 22:33


Jag fattar mig kort medans tanten står i duschen! Jag har haft data förbud i snart en vecka pga att jag luraur i mina små syrror en massa trams som mor uttrycker det. Men jag lever och mår bra, nu verkar det som om vattnet stannat till i källaren så jag slutar innan jag åker på mer obehag.


Men jag återkommer snart.................. BEWARE!!!!!!!!!!!!!! I`L BE BACK

Av Liten & Galen - 5 mars 2009 22:13


Det skall bli kul att se Galen på morgonrundan imon :D


Tjejerna och ett par polare träffas varje vecka för att  få ordning på tanterna som ihärdigt släpar runt på dem!


Jag brukar sitta i bilen och fika (ljuga) med Bailan. Idag såg jag en sida av min yngsta syrra som jag aldrig sett förut ;) En av töserna som e med i lekis-gruppen är Ziri (samma hamster sort som lillis) och hon låg och skröt på platsliggningen om va hon hittat på innan det va dax för träningen.


Ziri brukar tydligen sköta sig hyfsat på promenaderna -kommer när hennes matte ropar, går fint i kopplet, e snäl mot mötande två och fyra beningar osv. MEN idag kom den lilla råttan på andra tankar :D Hon hittade en katt som låg och tryckte mitt i promenad stråket............ snäll som hon e bestämde hon sig för att gå fram och tjingsa. Å va gör det dumma kattskrället då????????????????????? Jo kattfan skriker -Ta mig om du kan då! Å lill Ziri backar inte för en utmaing utan drar efter med sina yttepyttiga ben i en jävla kareta -GO Ziri GO!!!!!!!!!! Hon må va snabb men inte lika vig som katten som fegt klättrade upp i ett närliggande träd. Och då bestämde sig Ziri för att ansluta sig till sin matte som satt och väntade lite längre bort.


Galen lyssnade med ENORMA öron, och berättade på väg hem att hon har planer på att dra efter ett av rådjuren som vi brukar passera på morgonrundan. För enligt Ziri va det asssskalas att dra på jakt :) och Galen verkar inte bry sig inte om vad det är hon skall jaga, bara hon får prova på jakten!

Jag återkomer imon med info angående charmtrollet!


Tass

Av Liten & Galen - 2 mars 2009 19:20


............Det verkar som den underbara vintern bestämt sig för att stanna ett tag till ;)

 

Galen och Liten e på grannens tomt och bygger snö iglos. Dom kanske kan övernatta där?????


Tass

Av Liten & Galen - 1 mars 2009 22:49


Då va den här ledigheten över!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har inte så mycktet att förmedla......................... Vi träffade Galens släktingar (en del av de alla) idag. Å de va väl så där trevligt?????????????? Två av tre tyckte att min bäste syrra va en TJOKIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mig hade de så klart inga invändningar på, JAG visade ju min stiligaste sida som alltid ;)

Wath????????????????????????????????? Tjokis eller benrangrangel????????????????


Den galna skötte sig med bravur ;) Nike håller kanske inte med :D


Vid nästa träff e det kanske dax att intorucera figgen för Liten.


Tass



Ovido - Quiz & Flashcards