Alla inlägg den 1 januari 2009

Av Liten & Galen - 1 januari 2009 16:23


.....jaja det kan man kanske få i ett annat hem??????



Morsan & Galen hittade inte bara pinnar i skogen............... nä!!!!!!!!!!!


Min gode gamlevän Love med familj verkade ha legat bortglömnda under nån mossa, Och självklart fick dom följa med in på fika men det innebär absolut INTE lugn och ro.


Efter familjen Anderssons besök tog min familjs lilla livsnjutare återigen upp aktiviterten som hon höll på med innan de stormade in ;)

 

Galen väljer att ligga ute och filosofera!

Själv skall jag dela dubbelsängen med far


Tass (så länge)


Av Liten & Galen - 1 januari 2009 12:44


............2009.

Yehaaaaaaaaaaaaaaaa Sicka smällar vi brände av igår, Liten & Galen tyckte det va roligare att bränna raketer så jag fick äran att ta hand om alla smällare själv ;)

 

Vackert!!!!

Mina smällare lät asssssssssssshögt och bildade en tjock dimma på hela himlen, så tjejernas raketer kom lite i skymundan -SORRY


Idag e det lungt hemma på valsvägen. Tjejerna upplevde sitt första nyår, dom blev alldeles till sig av all goooooooooooo mat, förätt, varmrätt efterrätt och snacks. Tillslut fick vi ställa upp alkoholen på kylen för dom små töserna gick och "provsmakade" när vi "vuxna" va upptagna med annat!!!!!!!!!!! Liten fick nog i sig en kork rött för mycket så hon och farsan har spenderat hela förmiddagen i soffan för återhämtning!

 


Morsan e ute och förbereder ett spår till Galen (hoppas dom går vilse så vi får lite lugn och ro).


Nu skall vi gå ner och lägga oss i bäddsoffan nere i källaren, mycke behagligare temperatur där än va det är i sovrummet. En timme eller två i vertikalt läge sen e vi nog med i matchen igen.


JÄSP

Ovido - Quiz & Flashcards