Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Liten & Galen - 21 januari 2009 22:26


Jag har inte gått i ide. Jag har det bara lite tungt nu..................... Som bekant ingår det ju två tjejer i mitt hushåll. Även om vi bor i samma familj så kan jag inte avsäga mina lustar. Den minsta av dom avslutade precis sin härliga period mmmmmmmmmmm hon luktade ljuvligt i nästan en månad. Gentleman som jag e håll jag mig på behörigt avstånd. Men för en vecka sen påbörjade de tokiga sin gylleneperiod...................

De va inte så länge sen den tokiga va liten........


Å de e nästan för mycket. Jag ser till att hålla mig så långt bort som det går så jag slipper bli påminnd om livets GODA dagar. I dom här stunderna saknar jag verkligen min livskamrat Selma, jag har inte träffat någon som hade samma glans och utstrålning som den donnan.


Idag skulle jag stila mig på morgon promenaden. TUFFT kan man tycka!!!!!!!!! Korkat va väl de adjektiv morsan valde. Jag spräckte nämligen en klo, det gjorde ont som faaaaaaaan. Fördelen va väl att vi fick följa med morsan till hennes jobb så jag kunde bli omplåstrad ;)


Nu skall jag gå ner i källaren och vila, hoppas att Galen inte har varit där och spridit sin härliga doft sen mor skurade golvet imorses.


Tass



Ovido - Quiz & Flashcards