Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Liten & Galen - 17 januari 2009 20:53


............vilket betyder att vi är lediga ;) TJOHOOOOOOOOOOOOO de härligt att mysa.


Vi startade med en låååååååååång frukost. Mackor till de som ville och min stora passion KANELBULLAR till dem som hellre ville ha det. Kan hända att nån mer än jag oxå ville ha kanelbullar men de är liksom försent. Så fort de kommer på tanken, för jag inhalerar dem fortast möjligt :D


Vi spenderade hela förmidagen i skogen.

Här har vi precis stannat till för lite fika. Kanelbullarna tog ju slut i morses så jag fick nöja mig med några kanelsnäckor.

Jag och Galen passade på att kolla en gammal rådjurs lega, lillis va rädd att morsan skulle bli borttappad så hon stannade hos tanten medans vi kollade läget.

 

Efter en snabb analys (av skrivande geni) insåg vi (jag) att de va minst en vecka sen legan blivit använd. Så vi avbröt uppletandet och anslöt oss till flocken igen.


Under tiden som vi va borta fick Liten den brilljanta ideén att vi skulle leka charader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När lillfisen får en ide e det bara att låta henne hållas,annars får vi inte en lugn stund. 

Galen tröttnade rät snart på att gissa så hon la sig och verkade fundera på vad den lilla pinnen föreställde  -SMART LITEN MALLETJEJ!!!!!!!!

Jag kom ju inte på det så jag fick sitta i främre ledet med mor och gissa, gissa, gissa, gissa, gissa.................................


Tillslut kom morsan på vad hon försökte förmedla _ _ _ _ _ _ _ _ och vi blev befriade och fick fortsätta vår promenad.


Jag lägger in hennes bild igen så får ni oxå turen att gissa lite....... De e ett ord som hon delade upp i två. Det består av åtta bokstäver.


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards