Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Liten & Galen - 6 januari 2009 22:31


......vår yngsta syrra. Jag tyckte att det skulle vara roligt med lite närkontakt lekar. Så jag föreslog glidtackling ute på terassen. Galen ville gärna testa, så jag ställde upp liyten i position och instruerade den Galna om förloppet :D Liten fick ett spel när hon insåg va som skulle ske. Och med mycket bestämd ton meddelade hon att det va färdig lekt????????????? 


Så jag fick stå som murbräcka själv...................... å jävlar va ont de gjorde när den lilla gula kom flygandes in i min högra sida.

Galen inspekterar sina bromssträckor!


De hela slutade med att Galen fick tackla trappräcket medans jag betygsatte hennes talang!


Här laddas det för ännu ett anfall!


Nu skall vi lägga oss en stund framför brasan och tina.


Tass

Av Liten & Galen - 6 januari 2009 18:55


..............hon tvingar ju ut familjens minsta medlem på en massa onödigheter och förväntar sig vinst..................

Den lilla svarta gjorde verkligen sitt bästa både i går och idag! Men personerna i fråga som verkar bestämma om vem som är snyggast såg rakt igenom Litens charm. Lillis tog det rätt så bra hon tycker fortfarande att hon är one of a kind. Men mammas hjärta då.................... ja de föll palsdask ner på backen.  Så kanske har hon lärt sig att att sluta dra med familjens lilla stjärna på en massa tokigheter. VI kan väl berätta för henne att hon e snygg som hon e, det behövs faktiskt inga papper på det.


Även om Liten inte charmade domarna så lyckades hon nog charma resten av mässans personal. Hon e en fena på att få gratisgrejer med sig hem. En tjej som hade tonvis med leksaker släppte allt när lillis gick förbi och skrek SÖTA SÖTA HUND sen tryckte hon på lillis en leksak som tydligen skulle passa henne perfekt??????


Dom e ju rätt lika faktiskt.


Farsan e ROLIG;) Hans komenetar till morsans bittra jämmer löd: -Jaha en slät etta idag igen.............nu har vi det verkligen svart på vitt att lillstrumpan e ful :D


Om mamma va svart i blicken innan skulle ní ha set hennes ansikte efter farsans underbara mening :D :D


Nu skall vi ut på altanen och glidtacklas

Ovido - Quiz & Flashcards