Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Liten & Galen - 24 januari 2009 20:36


............att roa dom små :) 

Jag hinner inte ens komma till slutpoängen innan den tokiga viker sig av fniss, eller asssssssssssgarv kanske e en närmare beskrivning hennes käkar höll ju på att gå ur led ;) ;) ;) DOM e helt enkelt hopplösa mina syrror!!!!!!!!!!!!!!

Av Liten & Galen - 24 januari 2009 19:53


I vår familj har vi nämligen en tempramentsfull tant. Och har hon betämmt sig e hon inte lätt att tass med........ Mormor, Lakritz, Morsan och småtöserna bö4rjade morgonen med en långrunda i våra vackra isblanka skog ;)


Farsan sa att han skulle ut på äventyr med Hans. Han har hört morsans klagan i några veckorstid........ Vi eller Hon har nämligen en söt liten bil som är full med burar. Så det får inte plats så mycket mer än en person och tre ståtliga canis. Rätt irriterande om vi skall ha med sällskap, för de får liksom inte plats.............


Så idag när kärringarna och ungdjuren de kom hem från promenaden stod en skinande silverpärla och väntade på uppfarten ;) Farsan hade vart och fixat en kombi till gnälltanten :D Gissa om hon blev överraskad.


Tjejerna e helt slut efter dagens lekrunda, -TACK Lakritz för att du kört skiten ur dem så jag får lugn och ro :D

Vår PAPPA e bra snäll. Imorgon skall vi testa racerkärran, vi skall och besöka Galens rötte. De finns en massa puppisar där som morsan skall våldföra sig på! Hoppas att Galens "gammel mamma" e hemma så hon kan ha koll på vår tant??????????????


Tass

Ovido - Quiz & Flashcards