Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Liten & Galen - 12 januari 2009 22:42


Har varit med om både det ena och det andra idag........................... Liten börjde dagen med att få droppar som gjorde hennes redan gigantiska ögon ännu större?????????????? Sen sattes den starkaste lampan dom kunde hitta rätt in i hennes vackra STORA blå????? Hon hade tydligen friska ögon men för att vara på den säkra sidan skall dom kollas igen om ett år. Hennes små knän va oxå som dom skulle! :D Så nu har vi papper på att lillis har både friska ögon och knän. Va de nu skall vara bra till?????????


Galen har blivit en stor tös idag, hon har tagit sitt första steg in i vuxen världen. Å vips så fanns det en massa friare på tur till min lilla lilla syrra :( RIKTIGT så stor e hon inte ännu. Både Yazz, Frost, Lakritz och Nico stod på rad och gjorde sig stöddiga. Men de får allt vänta......... åtminstånne tills hon löpt en 50-60 gånger. Innan dess får de fanimej hålla tassarna borta.................


Tjejerna har dubuterat på sin första gemensamma inomhus träning, Liten hade den äran att starta. Glassade med lite kvarsittning, platsliggning, positionsträning, inkallning, läggande under gång. Mkt avancerade saker för en liten tjej på knappt 4kg :) Sen va de tur för den tokiga...................... Hon började med att vara på sitt allra bästaste sätt: Absolut överintensiv :D men hon  lugnade hon sig efter ett tag och satt fint bredvid morsans vänstra sida en lååååååång stund.


Nu e dom helt slut ;) jag skall skicka dem på inomhus träning fler dagar i veckan för jag verkar få det super lungt när de är igenom körda.


Tass

Av Liten & Galen - 12 januari 2009 17:23


Farfar gick och blev 54år GAMMAL igår. Jag fick va hemma med den Galna men Lillis tog med sig tårta hem till oss. Vi tackar ödmjukast. Nästa år blir det väl ett väldans ståhej så då lämnar jag töserna hemma och kommer på kalaset själv ;)


Tack för prinsesstårtan och dom saftiga kanelbullarna!

Ovido - Quiz & Flashcards