Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Liten & Galen - 18 januari 2009 20:07


Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr de låter väl kallt? Men de e inte så illa som det verkar. Lillkillen lånade bara mitt täcke idag. Så han slapp bli kall mellan varven. 

Idag har det nämligen tränats rapport i mina skogar. Jag och lillis stannade hemma. Vi tränar gärna men inte när det e minusgrader och snö. De kan de pälsklädda rasfränderna få göra i vårt ställe.


Galen tränade mest på stationsvila. Sträckorna va lite för långa för den lilla tokiga.

Hon skötte sig jättefint på stationsträningen. Lakritz och Frost stod för springträningen idag. Ett par riktigt duktiga killar dom hittade både till a, b och c station ;) Man skulle kunna tro att dom inte gjort annat än sprungit mellan fikaplatserna :D

Det tog ett tag för mormor att få till det med alla attiraljer, ett koppel hit ett halsband dit å så va det tjänstetecket oxå ojojojoj.


Efter några timmar i skogen avslutades det med fika hemma hos oss ;) Mmmmmmmmmm kanelbullar mmmmmmmmmmmmmm behöver jag säga mer.


Litens charadtävling är avslutad! De där med rätt antal bokstäver osv e int hennes starka sida. Förlåt till ala som mmsat, ringt ocdh skrivit mail........... De va tydligen nio bokstäver i ordet.


Här kommer några av gissningarna: -Ja fryser, -Torrboll, -Minitjej, -Dp stubbe, -as-kalas. För att bara nämna några.


Men det som lillis illutrerade va -FYLLEHUND

Stort grattis till Love som va den som kom närmast med sin gissning As-Kalas! Märgbenet dyker upp på posten under kommande vecka!


Tass

Ovido - Quiz & Flashcards