Alla inlägg den 2 juni 2008

Av Liten & Galen - 2 juni 2008 22:52


Så här ligger det till.......... Jag har inte oarkat blogga i helgen det har ju varit stekhett både fredag, lördag och söndag...... Och idag ojojoj sommaren e verkligen här 28 grader i skuggan........ phu det e svettigt!


I fredags hände det inte så mycket, morsan va krasslig så vi hade hemma mys hela dan mmmmmmmmm. Så jag och lillis passade på att övervaka tomten när morsan kryade på sig. När farsan kom hem från jobbet fick Liten agera arbetsledare och styra honom i barkutläggning runt en plantering.


Hon tog sin uppgift på allra största allvar och slocknade givetvis innan allt va klart, så då fick jag rycka in och dra lite i trådarna så allt gick rätt till! 

 

Men rätt mycket han hon med att dirigera innan hon deckade av ren utmattning.


I lördags drog tjejerna iväg tidigt på nåt galej. Och medans de va borta passade jag och farsan på att vila så mycket som möjligt :) det va ju ändå helg och tjejfritt!


Underskatta inte lekens mening, man blir trött av att jaga igelkottar!


När de väl kom hem va Liten överlycklig, hon hade deltagit på sin första tävling (för de där j-la vänstervarven räknas inte) 100 meter på tid. Tyvärr kom hon inte först men har man ben som inte e längre än 11cm e det inte lätt att komma först! 10.75 blev hennes tid och hon kom på 12:e plats av 20 startande. Jag hade absolut inte varit nöjd med det reultatet men hon sken som en sol när hon berättade, så det va bara att hålla god min och säga grattis.


På kvällen tog vi ÄNTLIGEN en sväng till havet och badade från klipporna.


Jag badade och Liten trillade i och surade resten av kvällen :D När skall hon lära sig?


I söndags blev det inte så mycket gjort, morsan sov bort hela dan och resten av familjen (jag, lillis, jullan och farsan) va ute och gjorde så lite som möjligt!


Morsan låg nere i källaren (tack och lov) så jag och lillis kunde ta hela sängen utan att nån märkte ;)


Idag satte vi av mot vår favorit stad på östkusten. Och träffade mina favorittjejer. TACK för alla goda gottisar! Liten fick en flytväst så hon slipper va rädd för att drunkna om vatten nivån överstiger 15cm. Jullan har en present i bilen hon oxå, jag valde hoppas hon blir glad på onsdag!


Innan middagen idag han vi med en glass vid Kalmarslott, ja eller mamma tog större delen vi fick det som han smälta och trillade ner på marken toppad med lite bajs från alla gäss!


Här ligger vi tålmodigt och väntar på att tanten skall bli klar. Ni kan nästan uppfatta hettan av min flåsning!


Sen bar det av till bryggan så jag fick svalka mina vilda spingare! Liten valde att inte svalka sig utan stå på land och yla!


Nu skall vi ta kvällsrundan och sen skall vi testa om sängarna på packhuset e lika mjuka och goa som vanligt!


Tass & godnatt


Ovido - Quiz & Flashcards