Alla inlägg den 14 juni 2008

Av Liten & Galen - 14 juni 2008 19:42


Imorgon kommer man kunna läsa: La resistencia fue aplastada! på de spanska löpsedlarna :(


Bra jobbat killar men de räckte inte hela vägen, jä-la tilläggsminuter utan dom hade vi iallafall tagit med oss en poäng.......... Nu skall det deppas och suras i några timmar :(


Tass med sorg i hjärtat

Av Liten & Galen - 14 juni 2008 15:36


Vi har börjat värma upp inför kvällens match, ikväll spöar vi nämligen Spanjorerna :) Jag snackade en del med Lasse sent igår kväll och vi verkar ha samma inställning till kvällen start 11:a den e snarlik uppställnigen vi hade mot grekerna.


     

        Kolla lite höger.....                          Beredd på attack.....   


                       

               Hon står stadigt som goalkeeper!!!!!!


 

Vår muskulösa kompis Ozzy kom förbi på en promenad och en bit kanelbulle. Det va ett tag sen vi knallade ihop, men lillkillen har forfarande koll på vem som bestämmer :D Liten blev givetvis stormförtjust (som hon blir i alla grabbar numera). -TACK för sällskapet och den goda bullen.


Liten har tagit fotbollen på största allvar, hela förmiddagen har hon dribblat, fintat, vaktat målet (större delen av vår altan får agera mål). hon blir definitivt bättre för var gång hon tränar.


Sen fick morsan den "briljanta" ideén att vi behövdeförbättra våran kondition, och drog med oss ut på en 35 minuter lång plåga............. För er som undrar kan vi informera att det tar ca: 15 minuter att srpinga ner till landvettersjön i behagligt tempo PHUUUUU!!!!! Väl framme vid sjön trodde jag att det va dax för vår välförtjänta belöning..... men inte det va bara att lägga benen på ryggen och vända hemmåt BOOOOOOOORRRRRIIIING. Och hemvägen verkade ha blivit längre för det tog säkert 20 minuter att komma till vår startpunkt???? Knepigt att avstånden kan öka på så kort tid????


Nyss kom våra skäggiga damer förbi och ville ta med oss ut på en sväng. JIPPI tänkte jag genast lite mys med Cookie sitter aldrig fel ;) MEN TANTEN sa nej! VAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska hon få bestämma bara för att hennes muskler e lite trötta????????

Både jag och Liten hade lätt klarat av en timme med tjejerna!!!!!!!!!!!!!!!! Att hon ALLTID ska bestämma :(


Litens uttryck förmedlar mina känslor perfekt :( :( :(


Ja nu får vi tränga bort alla onda tankar och koncentrera oss på kvällen uppgift.


Hasta la vista!





Ovido - Quiz & Flashcards