Alla inlägg den 4 juni 2008

Av Liten & Galen - 4 juni 2008 23:32


Efter som vi kom på att Julia e född den 6/6 1998 kan vi ju inte fira att nationen föddes då!!!!!! Så vi firar nationen idag och imorgon så kan vi helhjärtat ägna oss åt jullan på fredag.


Idag har två av våra familjemedlemmar firat födelsedagar en firade sitt 79:onde år Grattis. Och en firade sitt 38:onde eller va det 24:e svårt att säga? Hursom 38 eller 24 så grattar vi ändå HURRA HURRA HURRA


                               


Ni får dela på kakan, vi orkar inte baka hur många som helst ;)


Grattis och blöta pussar till er båda!

Av Liten & Galen - 4 juni 2008 22:02


Vi startade morgonen med ett dopp intill slottet.


Mysigt och tydligen tillräckligt varmt för att Liten vågade blöta magen :)


Sen bar det av till nybro och några timmar senare va vi framme vid vårat smultronställe i vallda sandö. Jag vill nog påstå att gräsmattan i vallda e grönare, mjukare, behagligare, torrare än den vi har hemma på valsvägen!


Fyra kanelbullar senare va det dax för mig att lägga mig i hammocken och vila medans småttingarna gick ner till havet!


Liten, Lakritz och min favorit tonåring Tobias (en tvåbening på fjorton bast) begav sig mot "viken" för att kolla tempraturen i havet på bästkusten!

Tur att Tobbe va med och övervakade Liten, för om Lakritz skuttat förbi i det här läget e jag rädd för att lillis kanske skulle drabbas av nån form av översvämning?


För att vara på den säkra sidan att undvika eventuella vatten överraskningar testades den nyinköpta flytvästen, och den verkar hålla måttet??????


Vilket innebär att den kan få ca 4kg att hålla sig flytande med simhjälp., den måste ju verkligen vara värt varenda krona!!!!!!!!!!!!!!


Julia blev stormförtjust i sin nya present, hon har legat och åmat sig på klösbrädan sen vi kom hem. Hon har ju ingen speciell födelsedag så jag och Liten betämmde att i övermorgon skulle passa bra för Julia att fylla år. Flaggdag och allt, presenten kom liksom som ett förskott ;)


Så nationaldagen får döpas om till Juli-a-dagen istället och då  bjuds det på skink och köttbulle tårta, Jullans favorit rätter X 2. Morsan lovade att göra en riktigt STOR tårta så att det räcker till alla intressenter! Det e ju inte varje dag familjens enda katt fyller 10.


Som sammanfattning av dagen kan jag nog påstå att den har betsått av en hel del vatten, ganska mycket kanel och lite överraskningar.


Tass









Ovido - Quiz & Flashcards