Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Liten & Galen - 6 juni 2008 22:24


Liten gjorde sin debut tur på havet idag! Hon e allt en modig "liten" tös. Flytvästen va på i fall hon skulle få för sig att dyka från båten i 20 knop. Men hon hoppad över dykningen både från båten och från klipporna, och lämnade den uppgiften till MIG.


Hon höll sig på berget hela förmiddagen, skönt för min del jag fick ju hela havet för mig själv. Om man bortser från tvåbeningarna som promt skulle va med och dela?


Fika va naturligtvis med, kaffe till paranteserna och kanelbullar till oss ;)


Julia va givetvis medbjuden på havsäventyr men hon valde att fira sin födelsedag med polarna hemma i trädgården. Och efter en lång slitsam dag på klipporna va det dax för oss att åka hem och röja efter 10-åringens party............



En powernap efter en slitsam dag på havet!


Nu dukas det fram chips, jordnötsringar och glass till Jullans efterfest så jag får inta min placering vid bordet för en gångs skull :)  Imorgon återgår säkert vardagan igen och vi får lägga oss under bordet eftersom det inte e kalas varje dag! Men nu när jag tänker efter sp borde det vara kalas varje dag. Nån måste det väl finnas att fira?????????????????


Tass

Av Liten & Galen - 6 juni 2008 08:50


Vi skulle vilja utbringa ett JÄTTEGRATTIS till våran familjemedlem Julia som idag har äran att fylla 10år!


Och ett enormt stort tack till alla som har valt att flagga för Jullan idag, de e otroligt att så många vet att just hon firar sin födelse idag ;)


Hipp Hipp HURRA från ALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ovido - Quiz & Flashcards