Alla inlägg den 29 juni 2008

Av Liten & Galen - 29 juni 2008 19:24


Jag har haft en kanon dag med farsan idag, mednas tjererna har varit och övat vänstersvängar. Och till min stora överraksning skall jag och far vara alldeles själva måndag till fredag -Fatta sicket mys det kommer att vara hemma :) :) :)


Liten skall på kollo nån stans och morsan skulle ivåg på galej. Jullan e givetvis hemma med oss grabbar men hon uppskattar våra värderingar och sysselsättningar så det kommer bli hel skönt


Så här mysigt har vi det när katterna e borta -nästan alla katter iallafall!


När Liten visade upp sin snyggaste, trevligaste, bästaste, mysigaste sida tyckte tydligen tyckte NÅN att det fanns snyggare små tjejer på samma område och att lillis saknade lite av varje................... Hon e ju bara valpen ännu????????????????????? Snart får morsan sluta dra med henne på en massa förnedringar.


Om de e mer muskler som behövs på den lillafisen e inte jag sen med att hjälpa till med hennes uppbyggnad, om hon inte kommmer först på nästa tillställning kan hon iallafall nita personen i fråga som har åsikter om hennes utseende!


Tre kilo i vardera påse bör hjälpa henne att få en fin rygglinje i rörelse. Till och med jag kan se att det fins vinklar bak. De va nåt med hennes överarm oxå????? Vadå överarm den sitter ju i prinscip fast i den nästan obefintliga underarmen?????????????? Hon e juför f-n Liten!


Slut för idag jag återkommer så fort jag får tillgång, farsan lär ju sitta klistrad vid datorn tills morsan kommer hem. Men det har ni absolut inte hört från mig ;)


Tass och på återseende!

Ovido - Quiz & Flashcards