Alla inlägg den 5 april 2008

Av Liten & Galen - 5 april 2008 18:04


Tjena va skönt det är att vara hemma i sverige! Vi har ju så gott som varit utomlands och vid igår när vi kom hem va det dax att börja lära sig svenska (göteborska) igen!!!!!


Morgonen började kalasbra, tjejerna stack på kurs tidigt så jag och farsan kunde i stillhet testa om sängkläderna forfaradne luktade rent vid luchtid, även om man spenderat alldeles för mycket tid i dem? Svaret på den kluriga gåtan lyder: att sänglinnerna luktar gott även efter 14 timmars sömn :D.


Tjejerna fick nog bakläxa på sin kurs för dom har fortfarande inte kommit hem? Jag gråter givetvis inga floder för det! Vi klarar oss utmärkt på kanelbullar och pizza :) Vi håller på med ett extremt manliga projekt här hemma, vi använder spikpistol och motorsåg för att återställa vårt nerblåsta staket, så det e nog skönast om tjatmostrarna kommer hem när vi har "grejat"  klart! Vi behöver INTE deras hjälp (åsikter).


Jag skall ropa på farsan, känner nämligen ett vansinnigt sug i magen och misstänker att det är dax för en ny omgång med smaskiga kanelbullar. För det kommer med all säkerhet dämpa mitt mag sug!


Tass





Ovido - Quiz & Flashcards