Alla inlägg den 17 augusti 2008

Av Liten & Galen - 17 augusti 2008 17:57


Idag har VI (till och med Mor) sovit på tok för länge, Vi hade nämligen ansvar för en tre-åring HELA DAN igår..........................


Vi hämtade upp Milton strax efter frukost för att åka på äventyr till alingsås.  De e rätt tröttsamt att hålla takten med ett vilt människobarn. Tack och lov va han inbokad på kalas vid lunch så då fíck jag, Love och tjejerna tid på oss att samla kraft för eftermiddagens aktiviteter.


DET VA EN BEHÖLIG PAUS!!!!!!!!!!!!!


Från middag till kväll hade vi fullt upp med, bilbane jakt, poolbadning, jage, kurragömma, fotboll, matkrig, inomhus ruggby, maskerad, törnrosa....................... Jag tror jag fick med alla lekar.


Liten ställde vi upp som ett jätte monster mitt i banan, men hon tröttnade och gick på safari runda istället! Galen undersöker en gorilla lite längre bort.


                               Jag e beredd, skvätt på bara :P


Det blev svettigt att leka med bilarna så vi eller Milton bestämde att det va dax för lite avsvalkning.


Lillkillen lakde ur på mig när jag försöte byta plats på poolen :( jag skulle ju bara placera den mitt i solen.


Töserna fick ta över och leka vattenkrig. Medans jag och Love kalasade på kanelbullarna som blev över från eftermiddags fikan :D Tur för lillis att vatten nivån låg under hennes  maxnivå (så hon inte druknade)!


Väl inne va det dax att imitera sagornas väsen, Liten hade den givna

platsen som Törnrosa, Milton va riddare, Love fick agera "svart springare" och jag och Galen fick vara slottsvakter. Liten blev räddad, draken (blev en roligare historia med en drake som fiende) som Galen tog hand om som en äkta slottsvakt. Love slapp leka springare han va tydligen för långsam så Milton skötte det själv med hjälp av soppkvasten. Och jag "vaktade slottet" medans min kompanjon tuggade i sig draken!


Efter några timmars lek blev det film och chips -MYYYYYYYS. För att avslutas med lite vila. Eftersom vi va fler hundar än barn bytte vi sovplats!

 

-Hundar i soffan -Barn i bur, en underbar fördelning om ni frågar mig. I buren har man precis som med valparna koll på dom små liven och deras idéer. Så man kan slumra till med gott samvete (han har ju en skål med välling om han skulle bli törstig).


Idag gör vi absolut INGENTING jag nöjer mig med promenad och tjejerna nöjer sig med att rusa runt och jaga äpplen och rådjur på tomten!


Voff



Ovido - Quiz & Flashcards