Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Liten & Galen - 24 augusti 2008 22:02


NU hoppas jag att lillis har fjantat färdigt för ett tag???????????????????? Idag blev hon titulerad BIM = Big In Mölnlycke, dom e tydligen inte kloka, hur  i h-lvete tänkte dom då???????????????????? Hon e för 17 minst av alla?????????


Tur att hon slapp BIR = Born In Rävlanda för det stämmer inte heller hon e ju född i skepplanda och det finns det bevis på.


Det va tydligen nån kille som kom där ifrån för han tog med sig den titeln hem!


Bilderna talar för sig själv, hon blir inte större av att hoppa.


Och hon blir definitiv inte starkare av att dra bakmusklerna har hon fått av vår bollträning). Kan hända att man skall ha en annan kroppshållning för att ta hem guldet??????????????? Hon har suttit och glott på OS alldels förmycket och känner sig säkert nöjd med en silverplats.


Efter att Liten helt plötsligt blivit störst (BIM), träffade vi våra vänner Frost, Baileys & Lakritz för att hitta små pinnar i skogen som tanterna tappat. Om jag får betämma lägger jag kanelbullarna före de tappade pinnarna :D


Imorgon drar vi till landets östra sida så vi får trycka ihop oss och mysa med farsan för det dröjer några dagar innan vi kan kela igen :(


Tass & Godnatt

Ovido - Quiz & Flashcards