Alla inlägg den 30 augusti 2008

Av Liten & Galen - 30 augusti 2008 21:37


Idag har vi fått förmånen att vara med farsan hela dan, för morsan har jobbat! Helt tokigt att hon skall behöva knega på en lördag medans farsan sover bort hela dan................ Bättre va det förr när qvinnsen jämt va hemma.


Fördelen med att va ensamma med far e ju iof att vi blir otroligt bortskämmda med SUPERGOD mat eller snarare sötsaker :D Kanellbullar i stora lass. Det vi missar e ju våra härligt långa skogspromenader............. Han tycker nämligen att våran tvångsinhägnade tomt räcker alldeles lagom som motionsrunda.


När vår efterlängtade mor äntligen kom hem fick vi en stund mys och kärlek ;) Sen tog hon med sig småttingarna ner till sjön för att kolla våran skatt, och tur va väl det den höll tydligen på att drukna . Men efter en timmes slit och hjälp från Galen va båten tom på vatten. SKÖNT jag vill liksom bestämma själv när jag har lust att bli blöt om tassarna!!!!!!


Nu e det återigen dax för min obligatoriska plats under bordet i väntan på chipsregn, tyvärr har mina småsystrar oxå fattad att det regnar chips på lördagar så jag e tvungen att dela med mig :(


Tass





Ovido - Quiz & Flashcards