Alla inlägg under januari 2009

Av Liten & Galen - 17 januari 2009 20:53


............vilket betyder att vi är lediga ;) TJOHOOOOOOOOOOOOO de härligt att mysa.


Vi startade med en låååååååååång frukost. Mackor till de som ville och min stora passion KANELBULLAR till dem som hellre ville ha det. Kan hända att nån mer än jag oxå ville ha kanelbullar men de är liksom försent. Så fort de kommer på tanken, för jag inhalerar dem fortast möjligt :D


Vi spenderade hela förmidagen i skogen.

Här har vi precis stannat till för lite fika. Kanelbullarna tog ju slut i morses så jag fick nöja mig med några kanelsnäckor.

Jag och Galen passade på att kolla en gammal rådjurs lega, lillis va rädd att morsan skulle bli borttappad så hon stannade hos tanten medans vi kollade läget.

 

Efter en snabb analys (av skrivande geni) insåg vi (jag) att de va minst en vecka sen legan blivit använd. Så vi avbröt uppletandet och anslöt oss till flocken igen.


Under tiden som vi va borta fick Liten den brilljanta ideén att vi skulle leka charader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När lillfisen får en ide e det bara att låta henne hållas,annars får vi inte en lugn stund. 

Galen tröttnade rät snart på att gissa så hon la sig och verkade fundera på vad den lilla pinnen föreställde  -SMART LITEN MALLETJEJ!!!!!!!!

Jag kom ju inte på det så jag fick sitta i främre ledet med mor och gissa, gissa, gissa, gissa, gissa.................................


Tillslut kom morsan på vad hon försökte förmedla _ _ _ _ _ _ _ _ och vi blev befriade och fick fortsätta vår promenad.


Jag lägger in hennes bild igen så får ni oxå turen att gissa lite....... De e ett ord som hon delade upp i två. Det består av åtta bokstäver.


Lycka till!

Av Liten & Galen - 15 januari 2009 20:52


Jag blir alldeles matta av att umgås med tjejerna hela dan............ Dom har ju energi för flera hundra (hundar).


Men farsan räddade mig strax efter lunch ;) När morsan kom hem bar det av på promenad. Vår superlilla extremt värmekänsliga syrra kunde absolut inte gå med utan sitt täcke!!!!!!!!!!!!!!! Så för att få med henne fick VI vända efter 10 minuter och hämta täcket???????????????????

Undra vad hon skall ha på sig när det blir riktigt kallt???

Men promenaden tröttade inte ut småtöserna direkt....... den friska luften gjorde dem om möjligt ännu värre.


Men min snälla mor tog hand om vildarna så fort vi kom hem :D

 

Galen försökte snacka upp lillis åtskilliga gånger, men hon har varit med förr och vill inte ha tantens svarta ögon i nacken så hon tvingade den tokiga att ligga still för att slippa obehag. Jag passade på att leka med Julia under tjejernas "time out".


Tass från oss så länge

Av Liten & Galen - 14 januari 2009 00:26


Herre gud en hel dag i hundgården med vildarna..................

 

 ............man kan inte bli annat än trött.


Galen väljer ju att vila/röja runt utomhus tack och lov. Så vi får vila lite.

Sov sött


Tass & Godnatt

Av Liten & Galen - 12 januari 2009 22:42


Har varit med om både det ena och det andra idag........................... Liten börjde dagen med att få droppar som gjorde hennes redan gigantiska ögon ännu större?????????????? Sen sattes den starkaste lampan dom kunde hitta rätt in i hennes vackra STORA blå????? Hon hade tydligen friska ögon men för att vara på den säkra sidan skall dom kollas igen om ett år. Hennes små knän va oxå som dom skulle! :D Så nu har vi papper på att lillis har både friska ögon och knän. Va de nu skall vara bra till?????????


Galen har blivit en stor tös idag, hon har tagit sitt första steg in i vuxen världen. Å vips så fanns det en massa friare på tur till min lilla lilla syrra :( RIKTIGT så stor e hon inte ännu. Både Yazz, Frost, Lakritz och Nico stod på rad och gjorde sig stöddiga. Men de får allt vänta......... åtminstånne tills hon löpt en 50-60 gånger. Innan dess får de fanimej hålla tassarna borta.................


Tjejerna har dubuterat på sin första gemensamma inomhus träning, Liten hade den äran att starta. Glassade med lite kvarsittning, platsliggning, positionsträning, inkallning, läggande under gång. Mkt avancerade saker för en liten tjej på knappt 4kg :) Sen va de tur för den tokiga...................... Hon började med att vara på sitt allra bästaste sätt: Absolut överintensiv :D men hon  lugnade hon sig efter ett tag och satt fint bredvid morsans vänstra sida en lååååååång stund.


Nu e dom helt slut ;) jag skall skicka dem på inomhus träning fler dagar i veckan för jag verkar få det super lungt när de är igenom körda.


Tass

Av Liten & Galen - 12 januari 2009 17:23


Farfar gick och blev 54år GAMMAL igår. Jag fick va hemma med den Galna men Lillis tog med sig tårta hem till oss. Vi tackar ödmjukast. Nästa år blir det väl ett väldans ståhej så då lämnar jag töserna hemma och kommer på kalaset själv ;)


Tack för prinsesstårtan och dom saftiga kanelbullarna!

Av Liten & Galen - 10 januari 2009 22:05


Ja får springa hem till morfar och hämta fler................... Hoppas han har sparat några??????????

Jag och Galen disskuterade Litens utställningsresultat. Hon e snygg PUNKT........... slut prtat om den saken.


Man kan ju inte vara allvarlig hela tiden, tonvis av lek måste ju tillhöra dagens aktivitet.


Bita lite här, bita lite där!!!!!!!!!!!!!!!

Av Liten & Galen - 10 januari 2009 19:55


I löv helger!!! Morsan åke tidigt (tidigt för en lördagsmorgon) i morses men kom hem lagom till fikan som farsan fixat ;)


Sen trycktes vi alla in i bilen för att möta upp dom skäggiga killarna. Å gissa m vi blev överraskade. Inte nog med skäggen, nä min gamla polare Ozzy stod och väntade på oss. Liten blev alldeles till sig (hon blir det vid nya manliga bekantskaper). Galen vet inte riktigt hur hon skall reagera (ännu) så hon hoppade och skuttade mest.


Mysigt blev det iallafall. Och nu väntar chips och ostbågar på att bli uppdelade i minimala bitar i min mun så jag måste sluta



Tack mina gooooooooa vänner för en trevlig runda!


Tass                     

Av Liten & Galen - 8 januari 2009 20:16


Jag blir som ett barn på nytt när marken e täckt av mjuk, vit underbar snö................... HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT!


Tjejerna blir minst lika tokiga som jag.

Hummmmmmmmmm undra om Galen gömt sig här??????


Nähä där har vi ju henne. Tur att vi har lite träd kvar på tomten som den Galna kan röja runt ibland!


Tass

Ovido - Quiz & Flashcards