Alla inlägg under januari 2009

Av Liten & Galen - 6 januari 2009 22:31


......vår yngsta syrra. Jag tyckte att det skulle vara roligt med lite närkontakt lekar. Så jag föreslog glidtackling ute på terassen. Galen ville gärna testa, så jag ställde upp liyten i position och instruerade den Galna om förloppet :D Liten fick ett spel när hon insåg va som skulle ske. Och med mycket bestämd ton meddelade hon att det va färdig lekt????????????? 


Så jag fick stå som murbräcka själv...................... å jävlar va ont de gjorde när den lilla gula kom flygandes in i min högra sida.

Galen inspekterar sina bromssträckor!


De hela slutade med att Galen fick tackla trappräcket medans jag betygsatte hennes talang!


Här laddas det för ännu ett anfall!


Nu skall vi lägga oss en stund framför brasan och tina.


Tass

Av Liten & Galen - 6 januari 2009 18:55


..............hon tvingar ju ut familjens minsta medlem på en massa onödigheter och förväntar sig vinst..................

Den lilla svarta gjorde verkligen sitt bästa både i går och idag! Men personerna i fråga som verkar bestämma om vem som är snyggast såg rakt igenom Litens charm. Lillis tog det rätt så bra hon tycker fortfarande att hon är one of a kind. Men mammas hjärta då.................... ja de föll palsdask ner på backen.  Så kanske har hon lärt sig att att sluta dra med familjens lilla stjärna på en massa tokigheter. VI kan väl berätta för henne att hon e snygg som hon e, det behövs faktiskt inga papper på det.


Även om Liten inte charmade domarna så lyckades hon nog charma resten av mässans personal. Hon e en fena på att få gratisgrejer med sig hem. En tjej som hade tonvis med leksaker släppte allt när lillis gick förbi och skrek SÖTA SÖTA HUND sen tryckte hon på lillis en leksak som tydligen skulle passa henne perfekt??????


Dom e ju rätt lika faktiskt.


Farsan e ROLIG;) Hans komenetar till morsans bittra jämmer löd: -Jaha en slät etta idag igen.............nu har vi det verkligen svart på vitt att lillstrumpan e ful :D


Om mamma va svart i blicken innan skulle ní ha set hennes ansikte efter farsans underbara mening :D :D


Nu skall vi ut på altanen och glidtacklas

Av Liten & Galen - 4 januari 2009 19:39


Nu mår vi mycket bättre. Herr feber har gått hem till nån annan :)

Morsan tog med sig Galen in till the big city för lite socialisation. Hon måste skött sig g-alant för hon kom hem med presenter till oss alla. Julia blev lite lack.................... hon fick oxå ett saftigt märgben att gnaga på, men katter äter tydligen inte det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stackars Galen de kunde väl inte hon veta :(


E det så att några av er har problem att läsa komentarer i tidigare inlägg?


Har ni en treåring på tvåben hemma så kan säkert hon eller han tolka för er. Skulle ni saknar en tolk så får ni kontakta Liten hon e nämligen en fena på småmänniskornas tal och skrift! Men imorgon och på tisdag är det ingen ide att ni besvärar er med att störa henne. För då har hon fullt upp med att vara snygg!


Tass

Av Liten & Galen - 3 januari 2009 22:35


HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I går va morsan och sladdade runt på fruset vatten med Milton, när hon kom hem hade hon Feber med sig på besök? Jag har försökt säga till henne att GAMLA människor skall hålla sig lugna men hon lyssnar ju som vanligt inte på mig..............


Å vad hände????????? Jooooooooooo Feber tog kontroll över tanten hela dan igår. Hon låg som en klubbad säl och gnällde HELA KVÄLLEN!!!!!!!!!!!!!!


Idag mådde hon betydligt bättre MEN nu har jag, lillis och farsan fått ärva skiten. Å jag som knappt återhämtat mig sen nyår phuuuuuuuuuuuuuu.

Vi fick inte ligga bredvid farsan i sängen. HAN VILLE TYDLIGEN HA DEN FÖR SIG SJÄLV sicken jävla stil vi e ju oxå drabbade................. För att uppnå optimal återhämtning okuperade vi soffan.


Tass

Av Liten & Galen - 2 januari 2009 01:22


.....ja vaknade precis. Ojojoj det kommer dröja innan jag får en normal dyngsrytm igen.


Tjejerna verkar inte bry sig alls??????????????????????????? 


Jaja....... God Fortsättning önskar vi på valsvägen :D

Av Liten & Galen - 1 januari 2009 16:23


.....jaja det kan man kanske få i ett annat hem??????



Morsan & Galen hittade inte bara pinnar i skogen............... nä!!!!!!!!!!!


Min gode gamlevän Love med familj verkade ha legat bortglömnda under nån mossa, Och självklart fick dom följa med in på fika men det innebär absolut INTE lugn och ro.


Efter familjen Anderssons besök tog min familjs lilla livsnjutare återigen upp aktiviterten som hon höll på med innan de stormade in ;)

 

Galen väljer att ligga ute och filosofera!

Själv skall jag dela dubbelsängen med far


Tass (så länge)


Av Liten & Galen - 1 januari 2009 12:44


............2009.

Yehaaaaaaaaaaaaaaaa Sicka smällar vi brände av igår, Liten & Galen tyckte det va roligare att bränna raketer så jag fick äran att ta hand om alla smällare själv ;)

 

Vackert!!!!

Mina smällare lät asssssssssssshögt och bildade en tjock dimma på hela himlen, så tjejernas raketer kom lite i skymundan -SORRY


Idag e det lungt hemma på valsvägen. Tjejerna upplevde sitt första nyår, dom blev alldeles till sig av all goooooooooooo mat, förätt, varmrätt efterrätt och snacks. Tillslut fick vi ställa upp alkoholen på kylen för dom små töserna gick och "provsmakade" när vi "vuxna" va upptagna med annat!!!!!!!!!!! Liten fick nog i sig en kork rött för mycket så hon och farsan har spenderat hela förmiddagen i soffan för återhämtning!

 


Morsan e ute och förbereder ett spår till Galen (hoppas dom går vilse så vi får lite lugn och ro).


Nu skall vi gå ner och lägga oss i bäddsoffan nere i källaren, mycke behagligare temperatur där än va det är i sovrummet. En timme eller två i vertikalt läge sen e vi nog med i matchen igen.


JÄSP

Ovido - Quiz & Flashcards