Alla inlägg under juni 2008

Av Liten & Galen - 18 juni 2008 23:10


Hur gick det till???????????????????????? Jag har i hela mitt liv trott att Vikingarna varit oslagbara, men inte idag fick dom spö av ett gäng dockor???????

Det första vi gör imon är att elda upp Litens em-tröja. Jag nästan ångrar att jag såg hela matchen.................. Nä nu e det absolut färdig tittat på fotboll.

Tacka vet jag HOCKEY!

Av Liten & Galen - 17 juni 2008 21:35


Jag tänkte att ni skulle få en "Liten" inblick i vårt så kallade hotelliv! Större delen av dagen spenderar vi med att hålla morsan sällskap i bilen. Ni kan sjäva räkna ut hur kul de e.......................


Höjd punkten e mitt på dan med promenad/kombinerad lunch. 

Liten står alldeles bradvid mig men hon kan va svår att se i det höga gräset, räcker man knappt 26cm över jordytan e det lätt att man kommer bort!


Efter dagens arbete bär det oftast av till hotellet igen och där väntas naturligtvis middag och ännu en promernad, sen får vi pyssla med vad vi vill medans morsan sappar runt!


Liten brukar oftast vara ivägen, antingen för mig eller för morsan de har liksom blivit hennes uppgift. Jag däremot ser till att ta vara på var minut. Ofta tillsammans med alla andra på cyberspace!


I det här fallet e både morsan och lillis ivägen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ikväll blir det till att förbereda morgondagen med Lasse, vi skall vinna kosta vad det kost vill! Ryssarna kommer inte längra än till avspark sen kommer nämligen våra härliga vikingar att ha kontrollen över nästkommande 90 minuter! Med eller utan Zlatan!


Plikten kallar Lasse och jag har en date 22.30 för att gå igenom alla detaljer inför matchen!



                             Hur svår kan de va????????????????????????????

         

                     VI                           mot                     DOM


                                      Skrattretande eller hur :D

Av Liten & Galen - 16 juni 2008 22:43


Då va vi tillbaks i tråkstaden örebro, vivalla heter det tydligen där vi skall övernatta? Hoppas de här blir sista gången!!!!!!!!!!!


Inte nog med att staden e BOOORING vi får spendra större delen av dagen i bilen...................


Vi han knappt checka in innan det va dax att trä på svettbandet och ge sig ut på löprundan. Idag blev det en uppmätt sträcka på 3,3km. Morsan va helnöjd vi tog den på 18 blankt. Men va då helnöjd??????? Tanten sinkar ju oss....... Liten och jag hade lätt kunnat ta den på halva tiden om klumpfot inte hade varit med!


Imorgon blir det förhoppningsvis vila, hon springer ju så jäkla långsamt, annat e det när jag och lillis spelar fotboll på tomten. Då går det undan!


Nu blir det sen middag sen e det bara att inta vertikalt läge.


Tass




Av Liten & Galen - 15 juni 2008 00:21


Vi kan fortfarande vinna EM!!!!


Paranteserna stack hemmifrån strax efter matchens slut! Och lämnade oss ensamna med våra frågetecken??????? -TACK Lagerbäck för att du redde ut begreppen för oss!


Det räcker att sepela oavgjort mot ryssarna så har vi fortfarande en chans att ta hem vårat guld. Liten hade tusen frågor till Lasse och när hon fått svar på det mesta (tyvärr har han ingen aning om tennisbollen smakar bättre än bandybollen, dom begreppen får nog jag hjälpa lillis att reda ut!).


Liten spendarde nästan en timme med att försöka få med Julia ut och latcha lite fotboll, jag total vägrade INTE efter en förlust. Jag behöver nåt stärkande och lite tid för att återfå spelglädjen!


Julia hade inte heller nån lust att leka målvakt så hon bytte bara plats och somnade åter sött!


Det slutade med att Liten fick spela mot husväggen själv, hon tröttnade precis lagon innan paranteserna kom hem igen.


Jag har återhämtat mig något och imorgon skall jag börja förberedelserna inför macthen mot ryssarna. Och den här gången skall jag vara övertydlig mot Lasse så han inte får några ideér om att ändra spelstil eller liknade. Vi håller oss till min stil så vinner vi nästa match och förmodligen de som väntas i slutspelet!


Nu e jag/vi välförtjänta av att njuta av nattens mörker!


Tass

Av Liten & Galen - 14 juni 2008 19:42


Imorgon kommer man kunna läsa: La resistencia fue aplastada! på de spanska löpsedlarna :(


Bra jobbat killar men de räckte inte hela vägen, jä-la tilläggsminuter utan dom hade vi iallafall tagit med oss en poäng.......... Nu skall det deppas och suras i några timmar :(


Tass med sorg i hjärtat

Av Liten & Galen - 14 juni 2008 15:36


Vi har börjat värma upp inför kvällens match, ikväll spöar vi nämligen Spanjorerna :) Jag snackade en del med Lasse sent igår kväll och vi verkar ha samma inställning till kvällen start 11:a den e snarlik uppställnigen vi hade mot grekerna.


     

        Kolla lite höger.....                          Beredd på attack.....   


                       

               Hon står stadigt som goalkeeper!!!!!!


 

Vår muskulösa kompis Ozzy kom förbi på en promenad och en bit kanelbulle. Det va ett tag sen vi knallade ihop, men lillkillen har forfarande koll på vem som bestämmer :D Liten blev givetvis stormförtjust (som hon blir i alla grabbar numera). -TACK för sällskapet och den goda bullen.


Liten har tagit fotbollen på största allvar, hela förmiddagen har hon dribblat, fintat, vaktat målet (större delen av vår altan får agera mål). hon blir definitivt bättre för var gång hon tränar.


Sen fick morsan den "briljanta" ideén att vi behövdeförbättra våran kondition, och drog med oss ut på en 35 minuter lång plåga............. För er som undrar kan vi informera att det tar ca: 15 minuter att srpinga ner till landvettersjön i behagligt tempo PHUUUUU!!!!! Väl framme vid sjön trodde jag att det va dax för vår välförtjänta belöning..... men inte det va bara att lägga benen på ryggen och vända hemmåt BOOOOOOOORRRRRIIIING. Och hemvägen verkade ha blivit längre för det tog säkert 20 minuter att komma till vår startpunkt???? Knepigt att avstånden kan öka på så kort tid????


Nyss kom våra skäggiga damer förbi och ville ta med oss ut på en sväng. JIPPI tänkte jag genast lite mys med Cookie sitter aldrig fel ;) MEN TANTEN sa nej! VAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska hon få bestämma bara för att hennes muskler e lite trötta????????

Både jag och Liten hade lätt klarat av en timme med tjejerna!!!!!!!!!!!!!!!! Att hon ALLTID ska bestämma :(


Litens uttryck förmedlar mina känslor perfekt :( :( :(


Ja nu får vi tränga bort alla onda tankar och koncentrera oss på kvällen uppgift.


Hasta la vista!





Av Liten & Galen - 13 juni 2008 22:36


Idag började vi morgonen med att ta på springskorna.

Och jag citerar "Problemet med att jogga är att när man inser att man inte är i form för det, så har man hunnit för långt för att kunna gå tillbaka" Precis så kände både mor och jag idag....................... Vi får se när nästa runda inträffar!

Väl tillbaks på tomten va det bara för oss att sätta oss ner och beskåda när alla morsans muskler skulle bli längre. Herre gud sicket meck!

Vad sysslar hon med igentligen????????????


Sen blev det bilen som vanligt! Men vi hade tur idag och delade lunchen med alla skäggiga damer (+ en skäggig kille men han försöker vi båda förtränga ;))


Hemma på valsvägen fick Liten utstå en massa exter?????????????? Stå hit, trava dit, gå fint, SITT INTE!!!!!


Stackars "liten" jag förstår att hon gav upp.


Vem f-n hade inte gjort det? Vi e uppfostrade på samma sätt båda två och vet att de e fult att räcka ut tungan men idag förtjänade tanten det! Bra gjort tjejen!


Tass


Av Liten & Galen - 12 juni 2008 22:14


Sen Julia fick sin födelsedags present för nästan en vecka sedan har hon varit ömöjlig att leka med :( hon e som fastlimmad i bädden ASSSSTRÅKIG!!


Våran dag har varit ok jag har fått min mat som en intern ÖVERVAKAD och hur lätt e det att käka torrkulor när nån står och stirrar en i ryggen? A ni fattar helt rätt man sätter dom små jä-la kulorna i haslen. 


Vissa tränar sin hundar till att hitta pinnar i skogen, gå fint på vänstersida, eller trava på vänstersida för alldel, jaga bort inkräktare, vakta huset osv..... Men vi på valsvägen tränar paddjakt!

Liten har för tillfället fullt upp med sin första inlärning i att skrämma paddor ute på tomten eller kanske grodor???? Dom rakarna e snabba som satan och jag hoppas för hennes del att hon skrämmer dem så hon inte hinnerfatt i någon för dom smakar verkligen SKIT.........


 

Jaja det e väl bara att lära sig den hårda vägen!


Godnatt från oss

Ovido - Quiz & Flashcards