Alla inlägg den 5 juli 2008

Av Liten & Galen - 5 juli 2008 19:17


 

Den lilla ulliga, bulliga leksaken har hon emorma TÄNDER, tack och lov så för Liten ta dom flesta smällarna :D



Hela familjen har hon träffat ;) farsan blev överlycklig över att en "riktig" hund äntligen intagit medlemskap i familjen Andersson-Påhlsson. Om man i vuxet tillstånd inte överstiger en totalvikt på 15kg e farsan ytters tveksam till om man kan räknas till släktet canis lupus, Liten kommer alltså alltid att tillhöra nån underlig form av Rattus Norvegicus.


Efter en livlig sväng i skogen e vi välförtjänta av en goooooo powernap i skuggan.

Julia e nog den som e mest missnöjd med att annu en liten terrorist har flyttat hem till oss!


Tass från hela gänget

Av Liten & Galen - 5 juli 2008 11:46


Visst har jag haft det skönt med farsan i veckan men MORSAN e ändå -on of a kind...................... Hon och lillis kom hem sent igår kväll. farsan va ute och roade sig så jag fick en helkväll med tjterna alldeles för mig själv. -Snacka om pusskalas.


Och det här sista kvällen som jag och farsan ligger i någolunda överläge, för tillfället står det 3-2 till tjejerna (Morsan, Julia & Liten mot Mig och Farsan). SNART står det 4-2 och vi grabbar kan känna oss besegrade.......................


Galen flyttar hem till oss idag, välmånende eller obehag det återstår att se??????? Jag hoppas att jag får tid att sumera dagen ikväll om tjejerna inte håller igång hela natten!


Tass



Ovido - Quiz & Flashcards