Alla inlägg den 12 juli 2008

Av Liten & Galen - 12 juli 2008 23:26

A eller nästan iallafall, jag e ju åtminstånne I soffan......................... 


 

Och småtöserna gör det dom e BÄST på.........................


Tass & godnatt från oss

Av Liten & Galen - 12 juli 2008 20:28


Stackar stackars Liten, hon som va såååååå lycklig igår :(

Men idag va det inte lika roligt i vänstersvängen, lillis kom bara på tredje plats trots att hon hade samma motsånd.............. När hon fick syn på de andra tjejerna tog hon liksom ut segern i förskott. -Jaja man lär så länge man lever.......


TUR att Tobias va med och tröstade henne. -TACK Tobbe än en gång för att du pysslade om min lillsyra ;)


När Liten hämtat sig från förlusten tyckte hon att det va läge att ligga och lurpassa på massa bergs lejon som sprang runt och försökte ta hennes ben!


Själv har jag haft det asssskalas med farsan idag, jag vågar inte berätta när vi steg upp (morsan stryper oss om hon får reda på det).

Vi startade morgonen med en nyttig frukost bestående av kalaspuffar och varm mjölk mmmmmmmmmmmmmm tog en liten sväng runt området och tjingsade på våra grannar. Sen blev det en låååååååång kaffepaus med -JAPP rätt gissat KANELBULLAR. Som följdes av en eftermiddagslur :) SKÖNT SKÖNT SKÖNT att ha grabbdag hemma.....


Galen har oxå lämnat uppdatering om hennes dag hos morfar & Baileys:

Hon va vid vallda strax innan 07.00 och väckte dem :D (jag hade helt andra förutsättningar vid den tidpunkten). Sen la hon på värsta charmen och höll dem vakna och sysselsatta några timmar. -Duktig tjej.


Min polare bailan drog sig snabbt undan och satte sig in gårdagen sportsliga evangemang.


Så morfar fick nöjet att jaga Galen både hit och dit alldeles ensam. -Jag förstå om du behöver en lååååång vila när du väl får avlastning.


Galen passade på att vila mitt i leken :) Det fanns ju gott om utrymme i soffan när Baileys valt att läsa sportbladet i den höga sängen (lagom oåtkomlig för Galen). -SMART KILLEN!


När morfar inte orkade vara på alerten längre tog Galen över och vaktade ingången mot inkräktare, så den gamle mannen kunde få vila i en trygg miljö.


Hon växlade sin vaktsyssla med att chatta lite med de andra krokiGa valparna och fick passa på att vila lite emellan, eftersom hon tagit sin securitas tjänst på största allvar.


När töserna (förlåt Lakritz) kom hem från tvååker kunde de två gamla inta vertiklat läge och släppa lite på sitt tunga ansvar phuuu -Hoppas ni förstår att MITT tålamod inte alltid ligger på  topp. -Ja jag vet att vi alla varit unga en gång, men det hjälper inte när mina gamla lemmar strejkar!


Efter en halvtimmes intensiv hälsning slocknade dom! Visst e dom e BRA SÖTA när dom sover :)


-TACK, TACK än en gång till alla som tagit så väl hand om mina tjejer i helgen -TUSEN TACK



Ovido - Quiz & Flashcards