Alla inlägg den 15 juli 2008

Av Liten & Galen - 15 juli 2008 23:29


......grinig på morsan. I måndags morses släpade hon med mig till sjukan för att få det bekräftat att halva mitt ansikte e förlamat. SOM OM JAG INTE VISSTE DET????????????? Jag fick nån sorts medicin mot en infektion som jag KANSKE e drabbad av???????????? Om en vecka får vi se om jag blir bättre och då tror jag dom har fått svar på mitt blodprov så vi kan ha en diagnos att luta oss mot. Att jag e en tokig boxer räcker tydligen inte :D


Men sicken överraskning jag fick efter läkarbesöket, jag visste att vi var på väg mot oskarshamn. Men inte att Lakritz och mormor skulle med -JIPPIE, då tar ju mormor hand om oss när morsan jobbar.


Vi har haft två toppen dagar på östkusten, lååånga promenader medans morsan haft fullt upp med "sitt", mycket god mat, sovmorgon, egen säng :), lekavlastning (Lakritz har agerat lekfarbror åt tjejerna).


Vi delar ett rum med endas två sängar ;( så jag får ligga och trängas med tjejerna. Så typiskt....... hemma får dom ju bara vara på golvet men det e tydligen andra regler som gäller när farsan inte e med.


                                           Två utslagna hjältar.


Imorgon skall vi till en ö utan fäste (e det kanske därför det kallas för en ö????). Galen tyckte att det va lite läskigt att staden inte sitter fast i resterand sverige...... Men imon kommer hon upptäcka att Öland e on of a kind, det gör inget att ön svävar!


Lillis har varit på Oskarshamns Bk och tränat en massa viktiga saker. Nu när hon äntligen fått en rosett får sjåperierna kan hon & morsan börja inrikta sig på saker som är v'ärda att nämna :)


Hon klarar nästan allt utan störning och det e ju fint, MEN tyvärr e det ju en massa störande grejer att ta hänsyn till om man vill ut på tävlingsbanan. Så dom har ett rejält slit framför sig. Och då känner jag att det e JÄTTE skönt att vara pensionär :D -Vänta du Galen du vet inte vad som komma skall...................................


Tass


Ovido - Quiz & Flashcards