Alla inlägg den 11 juli 2008

Av Liten & Galen - 11 juli 2008 21:15


Dagen började extremt tidigt idag :( långt innan tuppen vaknat va färdiga med vår morgonrunda! Sen stack tjejerna och jag fick en hel dag i hundgården, för er som varit på spa i nån form vet hur skönt jag har haft det idag.


Men nu ikväll har jag fått betala för min lyx......................... tjejerna snattrar ju i mun på varann.....................


Galen har haft en toppen dag med morfar & Baileys. Hon har hittat kryphål som dom inte visste existerade, jagat flugor och retat gallfebern på Bailan :)

Även där hon e portad försöker hon ta sig in -Helt Galet

 Väl inne e det dax för en powernap.


Och efter vila, lite frisk luft!


Liten har varit på sånt där sjåperi där dom springer runt i vänstervarv och blir stående?????????????? Nöjd va hon iallafall, garannpojken Tobias va med och höll henne sällskap. Och hon sopade mattan med sina med motionärer i varvet!

 

Lite(n) trött efter allt ståhej.


-Tack tobbe om jag känner dig rätt hjälpte du till att trötta ut henne ordentligt. Det borde väl finnas platser i tvååker där ni kunda latcha lite boll? Tack och lov för att du hjälpte till att trötta ut henne annars hade hon väl fortfarande tjatat om dagens äventy!


Efter mycket övervägande kom lillis på att hon oxå vill ha lång päls, så man får lite mer MYS-tid innan det är dax för uppvisningen . Av bilden att döma behöver jag inte vara orolig, det syns på ordningen att morsan va närvarande :D


Jag intar min obligatoriska chipsplats under vardagsrummsbordet nu när småttingarna snarkar! NICE dessdå mer till mig!


Tass


Ovido - Quiz & Flashcards