Alla inlägg den 23 juli 2008

Av Liten & Galen - 23 juli 2008 22:03


Igår hade farsan ensam vårdnad om oss alla :( när jag fick veta att morsan skulle vara borta hela dan och att vi skulle spendra dagen med far måste jag erkänna att jag blev lite skakig.......... Men han skötte sig galant, kan hända att Galen inte fick maten riktigt när det va tänkt men å andra sidan fick hon dess då fler kanelbullar. Så vi skall inte klaga nån av oss, till och med Jullan fick va med och dela på bullarna.

Och efter godsaker krävs motion även för gamla katter :) men vår katt tycker det e bättre att sitta och ta det lungt, att hoppa upp på staketet verkar vara nog så ansträngande.


Morsan e rolig........... Idag fick hon/vi det bekräftat att jag e drabbad av borelia, (HATAR FÄSTINGAR) så jag måste tydligen fortsätta med min medicinering?????????? Jag har ju redan börjat och skiten e ju betald, så det e väl klart att jag skall äta tabletterna tills de e slut! Och inte nog med tabletterna hon har tvingat på oss alla gifthalsband??????????? E det bättre än tabletter???????????????????????


Idag har vi legat och slappat på tomten. -RÄTTELSE Jag har slappat och tjejerna har ränntrunt som dårar! Skönt har vi haft det iallafall. Man borde ha semester jämt.

Och nu har vi intagit vår obligatoriska plats under bordet, de e bara chipsen som saknas ;)


Tass


Ovido - Quiz & Flashcards