Alla inlägg den 3 juli 2008

Av Liten & Galen - 3 juli 2008 17:52


Nu har jag fått lite-n info om veckan som varit!


Morsan e och roar sig i vår vackra huvudstad med en massa andra tanter. Det e asssss skönt att vara hemma med farsan och slippa sitta med och lyssna på deras eviga babbel som inträffar efter ett par "lik".



Lillis e med Milton och hans familj. Hon stormtrivs.......... inte nog med att dom har mer än dubbelt så många katter som vi, dom har ju en go gammal fyrbening oxå, och Love e en hejare på att skämma bort henne. Sen bor ju den lilla bollkillen Milton i samma hus så hon har det verkligen störtskönt. 

 

Mellan innebandyn och fotbollen behöv ju givetvis en välförtjänt bolibompapaus!


-Hon börjar morgonen med att motionera katterna upp och ner för trappan för att sen provsmaka deras frukost, -Väcker Milton med en himmelsk puss (på tok för tidigt om man frågar paranteserna i familjen), -För att sedan dra med sig Love precis överallt där hon kan hitta på lite bus! -Hon e med mamma Saila på hennes jobb där hon haft exklusiv konsert varje dag så alla på kontoret har fått inskaffa hörselskyggd pga hennes höga decibell. -Visst e hon bara önskvärd??????????????


Själv har jag haft det alldeles, alldeles underbart med min härliga far. Vi har ätit gott, sovit för länge och stökat ner utomordentligt bra. Ni vet så där stökigt som bara två grabbar kan stöka ner på bara några timmar :D

- Mamma kommer bli SÅÅÅÅÅ glad när hon kommer hem och inser hur mycket vi behöver henne


Maten e hemlevererad och uppäten så nu e det dax att bege sig ner till sjön och kolla om båten ligger kvar!


Tass

Ovido - Quiz & Flashcards