Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Töserna e hemma :D

Av Liten & Galen - 10 augusti 2008 22:55


Jag och farsan har haft det extremt skönt mednas tjejerna har varit på uppfostringsanstalt i karlsborg.


Och dom har gjort ett bra jobb, småttingarna kutade runt som galningar när dom kom hem men slocknade efter en kvart och sover fotarnade :D hoppas deras lugn håller i sig ett bra tag! Annars borde det väl bara att skicka tillbax dem på läger?


Det e iof skönt att ha dem hemma igen, morsan e ju duktig på att strukturera upp våra matvanor och det kan behövas, jag e rätt trött på kanelbullar, pizza och thai! Och töserna bjuder på en del roligheter när dom stirrar runt.


Liten gav en kort uppdatring innan hon deckade: Dom anlände i torsdags till "anstalten" och fick ett alldeles eget rum -nästan lika fint som hotellrummen som brukar besökas, den enda skillnaden va antalet sängar.


Lillis va som vanligt -minst men uppenbarligen inte yngst för nästan alla av Galens syskon behövde oxå tämjas. Tur att det fanns en blandad kompott av hundar.


I lördags mores fick Galen för sig att hon skulle försöka gräva sig in till grannpojken i rummet bredvid och "kela" lite -DUM IDEÈ!!!!!!!!!!!!  Liten blev måttligt irriterad på den G-alna, G-ulliga valpen ;)


Och som vanligt tilldelas selektiv bestraffning och tjejerna fick spendera resten av tiden i bur.


Det va allt som han förtäljas innan John Blunds besök, vi får se om hon minns mer imorgon eller om den "krokiga-vistelsen" förträngs under natten!


Nu skall jag lägga mig nära mina kära småsystrar så dom får vila ut i trygg miljö.


Tass och godnatt






 
 
Ingen bild

Baileys

11 augusti 2008 07:14

Tjabba Wilse.visst är det skönt att få vara för sig själv ibland,& bara rå om sig.Men hur det än är så e det allt gött när hela flocken(familjen)är samlad så man kan ha lite koll!Själv så var det rätt så livat nere i Vallda i helgen,"paranteserna"hade bjudit in till kräftskiva,Har du hört så dumt wilse,KRÄFTSKIVA:Där satt dom vid bordet & knackade på döa ting med vars en gafel,& trode att dom skulle bli mätta på det lilla dom fick ut ur dessa döa ting!!Människo släktet är allt bra underliga i bland,när det finns kanelbullar som till tugg.Ja du min gamle vän de hade trevligt i alla fall för de skrattade & var glada!Vi hörs som vanligt kompis HA DET! VovVov.

 
Mirjam

Mirjam

11 augusti 2008 10:42

Roligt att träffa er i helgen! Det ska bli spännande att följa dina två små. Ångrar lite att jag inte såg Liten spåra, hade ju varit kul att se henne kämpa sig fram i det väldiga blåbärsriset :)!
Kram på er!

http://www.mirjamshundliv.se

 
Ingen bild

Lillianne/ Litens gamelmatte.

11 augusti 2008 14:47

Hej på er!
Tänk, spå roligt ni har! Det är full fart hela tiden! Förstår dig Wilse, att det är skönt när tjejerna reser i väg, över helgen, så bara du och farsan är hemma och tar det lugnt. Hälsa den lilla och den galna + tanten, från oss i skogen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liten & Galen - 24 oktober 2011 21:37


De e skönt med veckodagar, för min del betyder snyggvila hela dan      På helgerna fixas och donas det så mycket att jag blir alldeles svettig. För några veckorsen va det titeljakt med lillsyrran IGEN!!!!! Jag hade turen att va med morfar hela da...

Av Liten & Galen - 29 september 2011 20:13

Tänkte dra ut och lirka lite hummer............................... men de finns tydligen andra dårar som håller på med sånt.     Jag valde att joina Julia i helgens förberedelser istället    Gammeltanten har många strängar på sin lura ;)   ...

Av Liten & Galen - 19 september 2011 21:50


Goaste Wilse hade firat sin 11 födelsedag om han varit med oss idag, men vi behöver inte deppa för det.   TÅRTA står på menyn TACK MORSAN, man kan väl ha kalas på flera ställen ett här och ett i himlen              GRATTIS VÅR ALLRA KÄRAST...

Av Liten & Galen - 15 september 2011 21:14

Ojojojojoj grannarna borde känna skräck   Jag kan nämligen åstakomma en hel del på egen hand.   Till min hjälp har jag lillsyrran, hon kan bitas galet bra hon med.   Sov sött om ni vågar! ...

Av Liten & Galen - 9 september 2011 23:16

I allra högstaste grad    Ja å pip hade det mysigt som satan nere i källaren tills.......   .........min psykosyrra G kom och förstörde allt GRRRRRRRRRRRRRRRRR. Hämden kommer definitivt inatt eller imon -WATCH OUT SIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

Ovido - Quiz & Flashcards