Alla inlägg den 2 februari 2008

Av Liten & Galen - 2 februari 2008 21:49

Har snart nått sitt slut. Liten har tagit kontrollen över sina bäddar. Katten har flyttat ner till källaren (det finns bord, soffa, stolar där oxå som hon kan ligga på).


Det fungerar riktigt bra med babyn i hemmet hon kissar ute gör nr 2 på tidning, leker med sina egna leksaker! Stormen ligger väl och lurar bakom nåt hörn!


Om 10 minuter är det dax för kvällsmat och där efter kisserunda, som storebror tar man ett stort ansvar när mörkret gjort intrång över kvällen. Liten får gärna gå nära nära på promenaden.


Snart e det tid att krypa ner i nytvättade sängkläder mmmmmm.


Tass

Av Liten & Galen - 2 februari 2008 16:44

Jag skulle tydligen tacka för Liten, Ozzys matte och husse va här och tittade på mitt nya fina halsband och hade samtidigt med sig en present till Liten -lägligt


Man tackar så mycket

Av Liten & Galen - 2 februari 2008 16:04

 Hon sov sig igenom hela natten utan att ens pipa :-O det är ändå värt en eloge.


Halva dagen har gått och Liten passerar med bravur. Hon sover, leker, kissar, bajsar och gnäller litegrann. Men håller sig liksom på sin kant jag har inget att klaga på ÄN!


Jag behöver lite hjälp med olika begrepp.. Om man inte får vara i soffan spelar det väl ingen roll om man är i soffan på en filt eller i soffan på en bädd -eller? Man e väl fortfarande I soffan?


Vi har haft lite folk på besök idag, det måste väl bero på att jag har fått ett nytt halsband som alla vill se?


Tack för besöken, alltid trevligt med mycket folk i huset.


Voff

Ovido - Quiz & Flashcards