Alla inlägg den 17 februari 2008

Av Liten & Galen - 17 februari 2008 19:10

Igår hade vi ensamkväll med pappa, mysigt man får göra mycket roligt för honom (ta mat från bordet/golvet utan varsågod, dra och bita hur mycket som helst i kopplet, skälla på grannhundarna, jaga katter och annan ohyra) som mamma inte tillåter. Han saknar hennes järnhand ;-)


Tack och lov för plus garder, Liten har fått försig att man inte kan bajsa på frusen mark....... Så i tre dagar har hon bajat inne ÄCKLIGT på tidning men ändå. Men idag lyste solen upp marken tidigt och lillflickan kunde göra sina behov på rätt ställe.


Idag har jag agerat arbetsledare. Vi skulle tydligen bygga en ny mur och jag va ju tvunget att inspektera var enda sten så dom fyller våra krav rent praktiskt och estetiskt. Jag tycker att jag skötte mitt jobb med bravur. Och om mitt arbetsteam hade haft lite eld i baken hade vi varit klara för länge sedan. Men det skulle fikas , ätas lunch och fikas igen HOPPLÖST att driva ett gäng latmaskar..........


Så vi får fortsätta imporgon -tur att vi inte e på resande fot i kommande vecka för då tror jag muren hade kunnat luta åt vilket håll som helst!


Liten va givetvis med och deligerade lite uppgifter -skönt för hon har däckat i sin bädd så jag kan ha lite egenvård av mina tassar i lugn och ro.


Tass




Ovido - Quiz & Flashcards