Alla inlägg den 6 februari 2008

Av Liten & Galen - 6 februari 2008 19:46

Hon är fantastisk, till förklaringen hör väl att hon e ju inte döpt till Liten (hon bara är det) hon heter Pinscheela´s Grace.


Samma som vanligt hon har sovit gott hela natten och gjort sina behov där hon skall. Minns inte om jag va lika redig, men jag flyttade ju hem till Challe och Jeanette i NOVEMBER och tro det eller ej men förr i tiden va det snö på vintern.


På nattrundan igår gjorde hon sin första volt (hihi), vi var kopplade båda två till en början och hon följer ju mig som en liten skugga...... När jag sedan blir losskopplad och drar i väg i en jädra fart följer Liten efter och resultatet blir ju att hon i rätt bra hastighet når slutet på kopplet och åker i rekyl tillbaks bredvid matte. Förvånadsvärt nog landade hon på tassarna.


I dag satte vi gps:en på Oskarshamn. Mysigt tjejerna vi brukar träffa där avgudar MIG! :-)

Morsan e ju velig, Liten sitter ju i en bur på passargerarsätet och jag nedanför på golvet. Likada:t idag FAST buren va inte fastspän :-# Första kurvan kommer och buren (med en sovande Liten) en volt och skallar mig.

 Det va ungeför samma känsla som när älgjäve_n i karlstad tiggde lift. Jaja jag kanske överdirver något ont gjorde det, liten vaknade knappt- Tur för henne att jag dämpade fallet. Det va andra volten för babyn på kort tid!


Mycket riktigt Liten fick med sig en muta till mig från "godingarna" i oskarshamn man tassar och bockar.


Oj nu e det tid för kvällsrundan, den vill jag inte missa.


Voff






Ovido - Quiz & Flashcards