Alla inlägg den 5 februari 2008

Av Liten & Galen - 5 februari 2008 20:51

Idag har vi gjort blekinge osäkert, soliga karlskrona om man skall vara petig. Liten är med våran matte inne på hennes kundbesök (orättvist), men hon charmar ju ALLA med sin glädje och skönhet och ju fler tvåbenta hon träffar dessdå lugnare är hon med mig .


Jag har haft min roligaste dag hittills men Liten, hon började morgonen med att förfölja mig på promenaden. Hon ligger ju som ett extra ben vid min högra sida. Framför mig ser jag en brunn med ett sånt där gallerlock, och mycket riktigt om en liten dp går rakt över det trillar benen emellan och hon blir hängandes. EXTREMT roligt att titta på.  Elakt kanske men jäv_igt roligt :D Och det gick ju bra, matte lyfte upp henne och hon skuttade glatt efter MIG igen.


På lunchen tog vi en runda i skogen, HON får gå utan koppel så jag tänkte faktisk slarva bort henne jag kan ju inte ta ansvar för att hon förföljer mig. Det va änna lönlöst hon e snabb som en vessla. Över, under, genom ja fram kommer hon iallafall.


Väl hemma på parkeringen utanför hotellet gör en tonnårsrottis utfall mot oss, och Liten i mammas faman svarade med att morra grymt tillbaks. COOLT det är en tjej man kan lita på!


Voff



Av Liten & Galen - 5 februari 2008 01:12

Hon e för söt min lillasyster :) Hela dan har flytit på kanon, snäll i bilen, gör sina behov där hon ska, leker lagom länge, pussas och skuttar i rätt lägen.


Men för en liten stund sen var det dax att säga godnatt, när mamma va inne och borstade gaddarna tyckte Liten att det var på tiden att bajsa IGEN!!!!!!!!! i sin lilla bur BLÄÄÄÄÄÄ.


Fördelen med att vara så liten är ju att man kan bada i handfatet -gulligt.


Så nu luktar både Liten och filten gott igen.


Tass och godnatt



Ovido - Quiz & Flashcards