Alla inlägg den 25 februari 2008

Av Liten & Galen - 25 februari 2008 18:04

Då e vi på östkusten igen. Kalmar för att vara exakt!


Mamma har börjat med "skott"träning på Liten, inte riktigt som man brukar men det kan väl inte ha någon betydelse vad det är för typ av ljud????? Knallskott eller slagborr i betong...... det måste väl ändå räknas som samma typ av träning??


Igår testade vi slagborren som hon klarade fint, va lite orolig i startskedet men det la sig så fort hon hittade sin kompis pipmusen. Och under resterande 25 minuter (så lång tar det att borra några ynka hål) verkade hon oberörd *tummen upp*


Idag testade vi ljudet av bil-borst-tvätt. Det blir rätt bra ljud och vibrationi en skåpbil. Och samma där lite läskigt i början när vattestrålarna förflyttades från motorhuv till bakdörr, men sen kom pipmusen till Litens räddning och hon förträngde ljudet av resterande tvätt. Morsan blev glad -det verkar vara en ljus framtid för kommande elitspår ;-)


Idag har vi varit kulurella och besökt kalmarslott (området runt slottet iallafall). Liten blev inte så impad, men e man inte högre en ett äpple kanske det är svårt att uppfatta den historiska betydelsen?

Hon nöjde sig med att smaka på påskliljorna som precis hittat upp ur jorden. Mmmm det verkar ligga i samma delikatessklass som fimpar om man frågar min lillasyster.


Dax för middag -lagad mat från resturangen mmmmm det är min förklaring på LYX!


Voff



Ovido - Quiz & Flashcards