Alla inlägg den 28 februari 2008

Av Liten & Galen - 28 februari 2008 21:10

Fint vi e på stabil (vindstilla) mark igen östkusten har kanske sin glans men f_n va bra västkusten e.


Vi har suttit en del i bilen idag (oxå) men det har varit ganska behagligt, solen har stått som en strålkastare mitt i nyllet större delen av dan å det är göött att sitta och dåsa till i framsätet!



Väl hemma väntade farsan -toppen det är kul att träffas efter lite resande.

Vi hade tur och fick lite ensamtid vi hade nämligen VF (valpfritt) i två timmar, morsan och Liten drog till hundklubben för att fika kanske???????????


Mendans tjejerna va borta tog jag och farsan i med grovhandskarna och lekte lite manliga lekar. Dikesgrävning kräver en del muskelmassa!!!!! och med lite sammarbete fick vi till det riktigt galant faktiskt. Jag visade vart bästa riktning, lutning, placering fanns testade liksom underlaget innan farsan gick på med spaden -BRA jobbat.


Sen va det dax för kaffe och kanelbulle framför spisen (soffan och tven finns där) mysigt att va hemma SJÄLV med farsan iallafall!


När tjejerna sen kom hem gick gick ju de på högvarv.......... men efter en timmes jaha, jasså, nä va roligt, va duktig hon e, från vårt håll lugnade de ner sig och samslöt sig till kaffet (bullarna va slut :D).


Det skall bli underbart att lägga sig i egen säng med nytvättade sängkläder, hoppas vi har sovmorgon imorgon.


Tass



Ovido - Quiz & Flashcards