Alla inlägg den 13 maj 2008

Av Liten & Galen - 13 maj 2008 22:59



Vi startade morgonen med en störtskön promenad runt slottet, det är inte bara i skottland som dom existerar. Synda att det blåste så förbaskat mycket bara :(


Jaja lite vind har ingen dött av, det e lika bar att få havsdoppet avklarat så kan jag bocka av det på att göra listan oxå. Liten väntar nog ett år eller två till innan hon frivilligt doppar sig.


Det e inte lätt att hålla ordning på öronen i tvärvind, Liten har inte synts till på ett tag så hon har säker blåst bort till andra sidan udden???????


Idag har vi besök toppen tjerna i oskarshamn, jag gick igenom godishyllorna men hittade inget som smakade, vi va nog där för på tätt inpå lunchen? lillis hittade givetvis mängder med godis som hon skulle kunna ta med sig men hon men hon ändrade sig i sista secund och fick syn på en zebrasvans släpade med hela vägen till bilen till morsans förvåning :D

Så det va bara för henne att gå in och betala ytterligare en snattad leksak.


Det blåste inte riktigt lika mycket nu i kväll så vi tog en sväng runt kalmar centrum hälsade på lite hundar och fick dela på en glass mmmmmmmmmm. Liten fick välja på glassen först, hon har ju inte samkat på så många ännu och vet ju inte guldklimparna på cornetto jordgubb. Men som jag misstänkte började hon uppifrån och missade det chokladklädda rånet plus glassen som gömmer sig där inne ;)


Nu skall vi lyssna på John Blund sagor


Tass ocg god natt




Ovido - Quiz & Flashcards