Alla inlägg under augusti 2008

Av Liten & Galen - 6 augusti 2008 20:17


Vi kom hem alldeles nyss och jag fick en supertrevlig överraskning :D. Farsan beträttade nämligen att tjejerna skall dra på läger fom imorgon tom på söndag!!!!! Vilket innebär att vi kommer ha tjej-fritt i en halv vecka :D :D :D :D :D Tänk va grabbigt vi skall ha det!


                                              

                           Man kan ju inte mer än LEEEEEEE


Imorgon skall jag va med farsan i grävmaskinen (GÖÖÖÖÖR GRABBIGT), uppdatering om våra dagar kommer förmodligen när mor komer hem!


Nu skall jag inspektera virrvarvet som tjejerna ställer till så jag inte glömmer hur skönt det e med lugn och roooooooo!


Tass


Av Liten & Galen - 5 augusti 2008 23:50


Helt GALET, vi avslutade dagen på hundklubben idag! NICE tänkte jag när vi körde in på uppfarten. Igår va vi ju HELT själva och kunde ränna runt som vi ville bland alla kaniner (det vimlar/vimlade av små gnagare på gräsplanen i kalmar). MEN va fel jag hade. Idag va hela klubben invaderad av min lilla syster fast i mycket, mycket större format?????????????? Det va ett gigantiskt gäng malliga hundar som tagit över den gröna ytan!


Jag valde att sitta kvar i bilen, finns ingen anledning att skrämma dom små ikea-schäfrarna med ett platt tryne! Dom hade ju fullt upp med alla människor som hotade dem med platta michelingubbar lindade runt armarna.


Liten tyckte inte alla att det va roligt träna idag, hon kände sig lite(n) som en katt bland hermelinerna! Så hon bytte bort sin halvtimme till Galen som fick alla tvåbeningar på fall :D


Vi började våran dag i blekinge för att fortsätta mot våra favorittjejer i oskarshamn. Liten blev alldeles till sig när vi närmade oss vårat slutmål. Hon började skrika när bilmotorn stängdes av och slutade inte förns hon fick lite hångel tid med en av våra favotöser. -Tack Frida för att du fick tyst på elendet. -TACK


Galen fick äran att "pussa" på två mysiga schäferdamer. Och morsan fyllde som vanligt bilen med fin fina grejer, jag uppskattade mitt goda tugg allrabäst!


Minstingen i familjen såg till att förse sig med skatterna på hotellrummet, ja hon e GALEN!


Medans den tokiga far runt som en vildvetting i den ena stolen fick vi inta skyddsläge i den andra.


Lillis fick en ny bädd som det va tänkt att hon skulle ha i bilen, men som vanligt fick hon morsan precis dit hon ville och tanten tog med den upp till rummet för att släpa ner den imon igen. Jag sa till henne från dag ett att ger du dem (tjejer överlag) lillfingret så ser dom snart till att ta hela armen  i besättning! jag vill inte vara tjatig -MEN VA VA DET JA SA?????????


Tass från oss


Av Liten & Galen - 4 augusti 2008 23:53


Tjejerna försökte nog få morsan att överge sin frukost genom telepati, men det gick väl så där!!!!!!!!


Fy satan va kallt det va på kvällsrundan idag brrrrrrrrrrrrr regn, hårdvind och mörker. Ja precis som i novemberrusket!


Vi lämnade sängen ohälsosamt tidigt idag :( för att spendara större dagen i bilen, och några enstaka promenader i ösregnet :( Galen har inte fattat att man skall protestera HÖGLJUTTnär morsan försöker lura ut oss i slasket. NÄÄÄÄ den lilla luddiga blir alldeles överlycklig oavsett om det e sol, regn, hagel........... förr eller senare skall vi nog få henne att fatta.

 

Samma stad nytt hotell, småtöserna kände ingen skillnad på sängarna och hittade genast sitt normaltillstånd.


Tack och lov så orkar dom inte så länge, tur att vi besköte klamar bk så dom fick ut lite av sin frustration där.


Nu har de äntligen bäddads ner för natten och jag kan släppa mitt gärngrepp och inta min andra andning!


Sov gott


Av Liten & Galen - 3 augusti 2008 19:58


.................. e det inte söndag varje dag??????????????? Som vanligt tog jag och farsan det lungt.

 Medans tjejerna stressade upp starx innan tuppen (det e inte bara en i sällskapet som e GALEN).


Vi (jag & far) sov extremt länge idag, vi skulle gå upp vid lunch men när jag precis tänkte sträcka ner mina lurviga på golvet öppnade sig himlen och ingen av oss såg någon anledning till att störa John Blund!


Med de här bildbeviset fattar ni väl att vi beslöt oss för att stanna i sängen!!!!! Vid två tiden ahde det slutat och lagom för oss killar att stiga upp till en SEN frukost :D


Liten & Galen har fått plågas på hundklubben idag. -Starckars små. Liten tog sig igenom både hopp, inkallning, frittfölj, apport, kvarsittning och platsliggning med blandat resultat. Galen vet ju inte att det är just hon som e GALEN, så morsan försökte tjata in det i hennes lilla ludna huvud. Och jag tror att  skinkan lockade mer än hennes tokiga namn!


 

Hemma fick Liten träna lite upplet, hon har nämligen fått ett nytt täcke av mormor idag som va tvunget att testas. Alla dom som finns att köpa e tydligen alldeles för stora för Liten. Täcket gjorde susen hon hittade fem av sex föremål -Bra jobbat tjejen! Tack för den fina gåvan, den kan behövas när lillis börjar tampas med dom "riktiga hundarna i högreklass :D


Mu e det snart dax för söndags fika och jag vill inte missa min saftiga kanel bulle så jag måste sluta!


Tass










Av Liten & Galen - 2 augusti 2008 22:07


Trä, eld, jord, metall och vatten -jag känner mig free -fri alltså :D (skämt och sido). Vi har haft en toppen dag idag, gjort så lite som möjligt först i vallda sen i floda för att avsluta lättjan här hemma i mölnlycke SKÖÖÖNNT


Liten fick iochförsig en genomgång nu i eftermiddags, stackarn skall ju på inprov om en månad!!!!!!!!!! Så hon hade det rätt svettigt ett tag, men för oss övriga familjemedlemmar har det varit absolut lugn hela dan.


Nu skall vi fortsätta öva på vårat lugn i sängen!


Tass

Av Liten & Galen - 2 augusti 2008 01:14

Det blev hundgården för oss idag oxå! Mkt bättre det än att vara instängd i en asssssvarm bil så vi skall inte gnälla. Farsan va hemma först och befriade oss från inhängnaden -TACK

Strax efter att morsan kommit hem begav vi oss mot sjön JIPPIE, JIPPIE, JIPPIE skönt att svalka sig lite.



Väl framme på våran kobbe kommer grabbarna på att de glömt hälften av grejerna hemma, så dom tar båten in igen (killsnack). Medans alla tjejerna och JAG passade på att fixa middag (för jag inkluderades tydligen inte i killsnacket).



Innan grabbarna kommit tillbax va en fjärde del av middagen redan på plats, Galen fick som uppgift att passa fångsten. -Bra jobbat gumman!


Jag visade givetvis killarna var det va bäst att lägga till, att ölen hamnat på precis samm ställe e bara en tillfällighet............. Den här ytan visade sig oxå vara en alldeles ypperlig plats att dyka ifrån!


Farsan tyckte inte att den upphämtade maten höll måttet, så jag höll en snabblektion i flygfiske för att ta in gammelgäddan. Men min lektion visade sig vara onödig, farsan tröttnade rätt snabbt och det blev hamburgare till middag istället. Småfångsten (utan huvud) fick vi ta med hem som lördagsgodis till Jullan.


-Tack Hans för att du fixade käk till oss oxå, det tar på krafterna att vara ute på sjön!


Nu skall jag ta mina "trötta töser" och läsa en spännande godnattsaga.


Tass



Ovido - Quiz & Flashcards