Alla inlägg under februari 2008

Av Liten & Galen - 11 februari 2008 20:48

Visst verkar det mysigt!

Av Liten & Galen - 11 februari 2008 20:31

Nu e jag riktigt utvilad, fick lägga mig tidigt igår och sova lääääänge imorses -skönt!


Igår va vi i riduhset och tränade, jag tränade platsliggning i bilen HÖGSTA BETYG till mig ;-) och Liten tränade på att inte äta hästskit, hon får bara en sjua för det gick så där. Förutom ätandet klarade hon sina uppgifter bra så i helhetsbetyg landade hon på en stark åtta!


Idag börjde vi dagen med att hjälpa mamma att städa eller Liten hjälpte till och jag observerade från sängen. Dom skötte det så bra utan min hjälp.

Efter det promenad och sedan jobb -tråkigt att jobba :-(


Sen åkte vi iväg och träffade Litens "andra mamma". Mycket bra för hon har fem likasinnade som Liten samma aktivitetsnivå och en gammalgoing som jag (Spike en herre i sina bästa år) som ligger mer i samma aktivitet som mig.


Efter två timmar åkte vi hem med en TRÖTT Liten. Jippi lugn och ro, en stund iallafall!


Tass




Av Liten & Galen - 10 februari 2008 22:19

Så här mysigt hade vi det vid niotiden igår!

Av Liten & Galen - 10 februari 2008 21:50

Ja nu har den även fällt mig! Jisses siken da jag hade igår!!!!!!


Började bra med en mysig promenad i det fina vädret. Såg ljust ut!

Strax innan lunch ringer det på dörren och människobarnet Milton drygt 2 år gammal står utanför, det visar dig att han skall spendera natten hos oss. Och det är helt ok han är en jäkel på att spela boll så det är bara roligt.


Strax innan middag ringer det på dörren "igen" och där står Troja engelsk staff tjej på 4 månader. Latojo lajban tänker Liten.


Och där börjar elendet, inte en lugn stund på flera timmar oj oj oj inte bra för en gammal hund som jag!!!!!!!!!!


Runt 18 kommer mina favorittjejer på besök -sturtskönt lite vuxna djur JIPPI. Men det visar sig att Troja skall få "leka" av sig en stund (som om hon inte haft i högsta växeln sen hon dök upp??????)


Jag får dela min chipsplats under bordet med Milton, Troja och Liten. Tre för mycket. Herregud hur länge skall småttingarna vara vakna?


Vid åtta snarkade alla. TACK OCH LOV!


Vid 3-tiden (ja på natten) dyker två vuxna människor inlullandes på runda fötter upp. Men dom träffade John Blund relativt snabbt om man jämför med ungdomarna.


ÄNTLIGEN  lugn och ro..................(S)


Jag har äntligen vaknat upp ur min dvala sen igår, dagens aktiviter får jag berätta om  imorgon nu orkar jag inte MÅSTE SOVA!


Tass och godnatt











Av Liten & Galen - 9 februari 2008 12:03

NU har jar sovit fäääääärdigt!!!!

SOL

Av Liten & Galen - 9 februari 2008 11:31

Idag e det riktigt fint väder sol och vindstilla. I löv gbg. Vi va ute på en go promenad i området imorses. Jisses vilken fart den lilla har hon hänger på i bra hastighet. Upp, ner, över, under, igenom, på ja det ni kan tänka er att 1,7kg tung och 19cm hög valp kommer upp, under, över, på!


Vi har perecis ätit lunch så nu kommer vi snart till min favoritsyssla, LUNCHVILA jag skall övertala Liten om att hon oxå behöver vila (så det blir lungt och skönt).


Sovklockan ringer jag måste rusa.


Tass

Av Liten & Galen - 8 februari 2008 21:21

Jag kleptoman???????? Säger vem?????

Av Liten & Galen - 8 februari 2008 20:19

Hon älskar mina favoställen, jag undviker de allra blötaste ställerna medans Liten faktiskt kunde tänka sig att erövra dem. Fint då har vi egna favoplatser alldeles utanför tomten :-)


Idag har jag introducerat Liten förfamiljen. Började med gammelmormor/morfar och deras hund. Funkade hur bra som helst dom e ju liksom lika små..... Whisky e av typen westi, vit och snäll!


Sen va det dax att besöka mormor och dom stora skäggiga typerna, och som innan funkade det kanon, Liten fattade tycke för Lakritz (9månader riesenhane) jag tror dom befinner sig på samma intellektuella nivå?


Baileys modell ÄNNUSTÖRRE (samma ras) 80-årig gammalgubbe (eller e han bara 8 ???), och minst lika tråkig som jag om jag uppfattade Liten signaler rätt.


Färdighälsat för dagen -phuuuu.


Vi har dragit hem en ko idag som förvanlades till ett litet värmetäcke, praktiskt måste vara ekologiskt om nåt.


På hemma plan insåg jag snart att Liten har inte bara koll på morsans dojor utan på ALLA strumpor oxå, rena som smutsiga. Saknar ni sockar kan ni säkert finna dem på min bädd, i nuläget ligger där säker en blandning av ett tiotal sockar! Hamster eller kleptoman jag får fundera och återkomma med hennes dom.


Nu e det dax för chips å smågodis så jag skall inta min obligatoriska plats under vardagsrumsbordet.


Voff







Ovido - Quiz & Flashcards