Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Liten & Galen - 11 mars 2008 19:37

Sicken efter middag vi har haft idag..... Morsan lurade ut oss på en skogspromenad i karlstad runt ett område som kallas våxnäs (nåt idrotts/naturområde som hon fått nys om). Galant tänkte jag vi slipper asfalten :)



När vi väl parkerat bilen vid platsen för promenaden insåg vel tanten att vi förmodligen va fel ute, för vi såg inte ett enda träd på flera kilometer bland industrihallarna. Jaja grus e inte fy skam att utföra sina behov på!

Men vi ångrade oss tydligen -in i bilen igen och tillbaks till civilisationen, efter mycket research hittade vi tillslut platsen vi letat efter SKÖÖÖNT det började liksom trycka på. Men vad finner vi jo en LERSTIG. Phuuu gruset hade varit betydligt mycke bättre......... och inte nog med det ca 10 minuter in på promenaden öppnade sig himlen vilken flax vi har :)



Med tanke på underlaget och vädret beslutade vi (jag och morsan) att det här va ett ypperligt tillfälle att träna inkallning med Liten. Mamma satte henne kopplade loss sa varsågod -och sen såg vi inte henne på 5-10 minuter för hon stack med världens fart utan att ens vända sig om och kika tillbaks på oss. Idiot eller tuffing det tåls att diskutera, om ni frågar mig måste jag sträcka mig åt tuffing hon e ju inte högre än tre äpplen  och inte ens när hon skäller sitt allra högst skäll skrämmer hon katterna hemma... Så det krävs en del kurrage för at ge sig av på okännd mark alldeles själv. Morsan hade en helt annan uppfattning det räckta att titta på hennes blodröda ansikte för att inse hennes vrede. När Liten väl kom tillbaks efter sitt äventyr och fattade att vi hade godis stannade hon faktisk rätt nära oss. Och starx där efter åkte kopplet på igen :I

Jag känner på mig att vi kommer träna MYCKE inkallning framöver...........



Nu skall vi in och äta middag Jag hoppas att morsan får tillbaks sin vanliga "lyster" för blodrött e inte hennes färg!



Tass



Ovido - Quiz & Flashcards