Alla inlägg den 26 mars 2008

Av Liten & Galen - 26 mars 2008 03:26


Mjauuuuuu!!!!


Nu e det min tur att göra lite avtryck. Jag brukar sitta i bakgrunden och titta på men inte i natt.


Katter uppskattar oxå gris/kalvöron!


Wilse har ju meddelat att han tänkt konvertera till katt hihi. Han skulle inte klara av kattlivet en vecka -mjauuu. Det kräver en hel del finess, det kan uppfattas som om katter vilar, latar oss, lever lite piano. Men icke sa nicke det är en illusion vi har arbetat på i flera generationer. Vi vill bli uppfattade som lata och slöa. Men i själva verket är det vi kattväsen som styr världen med en stadig järnhand.


För människornas del brukar vi hjälpa till med följande exempel. Se till att den nyköpta mjölken mystiskt e slut på morgonen, fixa så att det saknas en strumpa eller två från den rena tvätt högen, göra slut på pengarna som precis kommit in på kontot, ta all den tid som fanns när man vaknade som tycks ila iväg innan man e framme på jobbet, ja det är bara en del saker som vi leker med. Det är underbart att manipulera!!!!


Mmmmmm skall se om det är fortfarande är kallt!


För de fyrbenta individerna hjälper vi gärna till med att placera ben, godsaker brevid två rivaler så det uppstår konkurrens situationer, tömma vatten skålen alternativt hälla jord i den, göra idnentiska hundbett på matte/husses favorit prylar, sprida ut så mycket leksaker det bara går under nattetid, äta, tassa på maten som står för kylning.  Och allt detta givetvis när hunden/hundarna är i när heten så att de automatiskt blir anklagade ller beskyllda för de verse sattyg :D


Som ni förstår har VI katter fullt upp med att ge en illusion av lugn när vi egentligen är en ulvar i fårakläder!


Måste sluta jag har mycket kvaratt göra innan familjen vaknar till liv.


//Julia vid tangentbordet


Mjauuuuuuuuuuu



Ovido - Quiz & Flashcards