Alla inlägg den 24 mars 2008

Av Liten & Galen - 24 mars 2008 17:36



Nu snöar det mer än nånsin, så det tog ett tag för mig att göra färdigt snökreationen. Det blev en gubbe istälet för en val, Liten propsade på att gömma sig inne i valen hela tiden så jag blev ju aldrig klar.


Det här är en bild på den lilla snögubben, den stora fick nämligen inte plats på bildskärmen :D Palcerad mitt på tomten så att alla kan se!


Och jag och morsan han med lite snöbollskrig OTROLIGT va roligt det är, och om vi tar upp ställningarna ifrån våra kurragumma lekar står det nu 4-2 till mig och Liten :D


Jag är en hejare på att veja för snöbollarna, strax får morsan se upp jag kommer att MÖLA henne hihihi!


Av Liten & Galen - 24 mars 2008 15:10


Tjena vad det snöööööar, så hör mycket puder har jag inte sett på hela vintern! I julas va morsan & farsan i österrike så dom e inte så imponerade av mängden snö som vi har blivit begåvade med. Men för oss andra som inte FICK följa med på lyxresan e det riktigt roligt att rulla runt i snön :) Och man kan bygga grejer av snön om man e lite händig, det är en fördel med plattnos i snögubbs bygganden, man kan liksom skyffla snön lite lättare än med en lång snipig nos!


Liten grävde ner sig istället för att skapa snökreationer.


Idag har vi haft besök av alla skägg vi känner, först tjejerna på en mysig runda i snön under uppehåll, jag har skadat min bröstmuskel igen så jag fick gå koppllad :( assssstråkigt....... Men Liten fick springa av sig rejält så hon va lugn och sansad när vi kom hem -skönt. Senare på dan kom dom två skäggiga killarna på fika och givetvis promenad under kopiöst mycket nederbörd (att det kan finnas så mycket snö i himlen ovanför mölnlycke?????). Men oxå här fick smådjuren leka av sig så jag misstänker att min kväll fortgår smärtfritt!


Antingen placerar jag min snöval på framsidan tomten????


Eller på baksidan av tomten?????


Jag återkommer med bildbevis om jag orkar. Nu får jag hämta arbetshandskarna och på börja mitt konstverk!


Tass









Av Liten & Galen - 24 mars 2008 00:43



Jag och Liten har fått tillbringa kvällen  MF (människo fritt) Nice det innebär att jag kan drilla lilltjejen som jag vill ;)


Vi fick varsitt lammben när de gamla stack, och efter en stund insåg Liten att det är bäst att jag kontrollerar BÅDA lammbenen så de inte e förlagda, borttappade, glömda eller liknade!


Mor & far va tydligen bjuda på nån italienskafton hemma hos Ozzys paranteser, men vad ja vet e dom från Lindesberg och Benareby alltså inte från itralien????? Benareby e väl så långt från venedig man kan komma?????? Jaja dom får tro på vilka sagor dom vill.


När människodjuren väl kom hem fick vi en mysig promenad i snön, tystnaden och kylan med båda två MYSIGT (det händer inte allt för ofta). Att båda va med kan bero på att morsan inhalerat på tok för mycket röddricka under kvällen!!! Men man får ju offra sig när man e i ITALEIEN ;)


HÄRLIGT ALLDELES SJÄLVA!


Jaja självklart inte helt själva, Liten va ju givetvis med :(


Vi e ju tydligen lediga i morgon oxå så det blir en härlig välbehövd sovmorgon i morgon oxå -JIPPIE nytvättade lakan -Mmmmmmmm min dröm har gått i uppfyllelse.


Tass och godnatt






Ovido - Quiz & Flashcards