Alla inlägg den 19 mars 2008

Av Liten & Galen - 19 mars 2008 21:21


Mmmmmmmmmm nu e vi hemma!


Det va precis lika mysigt i Oskarshamn som jag hade föraningar om. Tjejerna där e ju toppen Liten va inne och visade sin allra bästa (tokigaste) sida först. Hon lyckades ju som vanligt! Efter en liten stund (några timmar) kom morsan ut och hämtade mig. Och min dröm gick i uppfyllelse :) det va bara att gå in och "välja" det jag ville ha :). Och min önskan gick mot ett saftigt grisöra mmmm.


På hem vägen försökte jag föra en diskussion med morsan om varför vi inte e bösöker mina favorittjejer oftare. Men hon menade att -mycket vill ha mer och fan vill ha fler och att jag fick följa hennes schema, inte komma med en massa åsikter och ändringar som jag inte kunde påverka. Helt ärligt fattar jag inte va hon menar hon talar ju i tungor......... jag heter ju verken mycket eller fan????? Och så klar man vill ha mer vem i hel_ete vill inte det?


Väl på hemma plan möttes vi upp av de skäggiga och tog en promenad i KYLAN brrrrrrrrrr, lika kallt på vår västra kust som på den östre kusten. Trots kylan va det ett mycket trevligt välkomnade -TACK.


Efter det blev vi helt övergivna och lämnade...... morsan gick in till de två skäggiga damerna (mina andra favorittjejer) och fikade UTAN oss, vi fick sitta i bilen och tråka. Förklaringen till det va tydligen att tjejerna va i höglöp -GULDLÄGE alltså. Speciellt för min del för Litens del tror jag inte att det hade någon större betydelse?


När vi sen efter en mycket lång dag kom hem, va farsan inte hemma till min stora stora besvikelse jag trodde verkligen att han skulle sitta och vänta på mig i soffan :( Jag har ju saknat honom sen i söndagskväll.


Så vi eller snarare jag fick trösta med ett kalvöra som favo tjejerna i oskarshamn skickat med hem -ett välbehövligt tack! Lite hade nån gummiring som hon gick och latchade med, så jag fick tugga i lugn och ro.


Nu skall jag gå in och lägga mig i sängen och sura tills farsan kommer hem.


Tass




Tack för våra goa fina grejer
Ovido - Quiz & Flashcards