Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Liten & Galen - 16 mars 2008 20:39


Idag vaknade vi lagom till lunch, och tog en kort promenad för att sedan sätta slavarna i arbete. Dom va riktigt alerta, farsan i grävmaskinen och morsan med spade och hacka i högsta högg! Bra jobbat!


Och under tiden människodjuren slet med småstenarna passade jag på att lära Liten hur man beter sig på en fottbollsplan.

 Jag gick igenom hur och var man gör mål, och den enkla ekvationen att den som har gjort mest mål vid slutsignalen vinner. Hon fattade galopen och det va bara att sätta igång spelet!


Jag glömde visst att berätta att man INTE får tacklas -dumt av mig. Liten åkte på en utvisning och vi abröt matchen, det är svår att spela om man e ensam kvar på plan........


Vi avslutade på fotbollsplanen (gräsmattan) med att dela på en pinne i sportslig anda.


Sent på eftermiddagen va slavarna äntligen klara, och jag e nöjd med min arbetsledning. Det blev precis som jag hade tänkt mig.


Fint eller hur, till helgen som kommer skall jag testa att spela handboll på gruspaln! Vad våre en påskafton utan handboll????? :D


Tass


Av Liten & Galen - 16 mars 2008 01:04


Visst låter det bra, men min kväll har varit rätt lugn. Dagen började med att tjejerna stack på kurs, så jag och farsan kunde sova hur länge som helst. Trodde vi.......... 12.40 knackade det på rutan och utanför står ett par typer och tigger om kaffe. Det va ju bara att slita av pyamas byxorna och hoppa i mys klädena och släppa in dem. Lille Per (tax-dreverblandning) knappt 1år gammal ville oxå följa med in i värmen och kika på våra leksaker.


En timme senare va tjejerna hemma och helvetet uppenbarade sig, sicket liv två små "kryp" kan utbringa.... ojojoj.  Två vildar e definiteiv MYCKET värre än en.


Efter allt stoj fick Liten träna på att vara ensam -SJÄLV :) mendas vi andra grejade på tomten och som vanligt deligerde jag och slavarna (de tvåbenta) utförde  arbetet med stor precision. Det artade sig bra  vi inte klara på långa vägar, så jag får ta med piskan ut imorgon och drilla dem lite till -moohahaa :)


Aha en grushög som skall flyttas, tur att farsan har grävmaskin.

Ap ap ap dax att snabba på jag hittade ytterligare en hög!


Och på kvällskvisten dök deras goa vänner upp med thaimat och en massa gott. Tack ni är alltid välkomna in i vår hem, jag behövde ju inte ens inta min obligatoriska plats för att få belöning :D


Sov gott





Ovido - Quiz & Flashcards